Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani ljubavi i sreće

Janko: Fantastičan je osjećaj biti oženjen, uživam u braku

janko jelena
Petak Glebov/Pixsell
12.03.2010.
u 21:30

– U braku se svakim danom osjećam sve bolje i bolje. Moram priznati da je fantastičan osjećaj biti oženjen – rekao nam je Janko Popović Volarić koji je nedavno završio snimanje filma “Majka asfalta” Borisa Matanića.

Za razliku od svojih kolegica po “peru” koje su na predstavljanje drugog broja magazina StoryBook došle same ili s prijateljicama, Jelena Popović Volarić došla je u pratnji novopečenog supruga. Janko, koji je preuzeo neformalnu ulogu glasnogovornika glumačkog para, bez imalo razmišljanja odgovorio je na pitanje kako teku “prvi dani” u braku.

– U braku se svakim danom osjećam sve bolje i bolje. Moram priznati da je fantastičan osjećaj biti oženjen – rekao nam je Janko Popović Volarić koji je nedavno završio snimanje filma “Majka asfalta” Dalibor Matanića u kojemu tumači lik muškarca koji se susreće s rastavom braka i odlaskom sina. Naporan rad na seriji i snimanje filma natjerali su Janka da se nakon dugog vremena malo odmori od odlaska na set i rada pred kamerama.

– Moram priznati da sam nakon završetka snimanja filma, nakon četiri godine neprestanog rada, uzeo malo veću pauzu. Iz serije sam odmah “uletio” u film, a kao što je poznato, rad na snimanju serije iziskuje doista ubitačan ritam – ispričao je Janko koji, kaže, uživa u idiličnim ljubavnim danima sa svojom suprugom Jelenom Popović Volarić.

Komentara 2

OB
-obrisani-
00:11 13.03.2010.

Tako je govorio i Joško Lokas. Samo to ću reći.

DO
doktorica
12:23 13.03.2010.

a tko kuha i čisti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije