Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još se bori

Izgubila je 40 kg i potpuno promijenila izgled, a sada tvrdi: 'Dnevno trebamo samo 600 kalorija'

Foto: Profimedia
1/8
18.06.2023.
u 20:00

Rebel održava svoju kilažu i još uvijek živi zdrav život, a sada je otkrila i što je naučila na svom putovanju do idealne težine. Ova 43-godišnjakinja objasnila je kako su joj na tom programu rekli da je ljudima dovoljno da unose 600 kalorija dnevno, a ne 1500 ili 2000 što je uvriježeno mišljenje.

Glumica Rebel Wilson još uvijek je inspiracija mnogima zbog šokantne promjene izgleda i gubitka oko 30 kilograma. Rebel održava svoju kilažu i još uvijek živi zdrav život, a sada je otkrila i što je naučila na svom putovanju do idealne težine. 

- Bila sam uključena u jedan program gdje su nas učili o hrani  tamo sam naučila da ne trebamo kalorija koliko mislimo. 

Ova 43-godišnjakinja objasnila je kako su joj na tom programu rekli da je ljudima dovoljno da unose 600 kalorija dnevno, a ne 1500 ili 2000 što je uvriježeno mišljenje. 

Glumica je priznala da se ta brojka mnogima čini suluda, no vjeruje da tijelo ne treba puno kalorija pogotovo tijekom detoksa. 

VEZANI ČLANCI:

- Svi misle da treba puno jesti, ali ako jedeš pravilno i u malim porcijama - ne trebaš više od toga. 

Svejedno, glumica je rekla kako to nije nešto što treba slijediti svakodnevno

- Ja ne mogu ići u teretanu tako često kako bih željela, jednostavno ne vježbam puno i to me usporilo u borbi s kilogramima.

Rebel je u 2020. godinu ušla s namjerom da smršavi i prozvala je 2020. godinom zdravlja. Izbacila je sa svog jelovnika šećer i nezdravu hranu i dala se u ruke treneru Jonu Castanu koji je marljivo s njom vježbao i je uspjela skinuti oko 40 kilograma viška

Tijekom mršavljenja otišla je u wellness u Australiji gdje je naučila pozitivne stvari šetanja, što je uskoro poslala nova rutina. Uskoro, krajem 2020. dosegla je svoju idealnu težinu: 74 kg. 

Također, usavršila je i svoju prehranu pa je jela hranu s dosta proteina. "Cilj nikad nije bio da ja budem mršava, u neke haljine znam da nikad neću stati. Ali ponosna sam na sebe i balans koji sam ostvarila", kazala je glumica. 

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik'


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije