Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka rezultate testa

Harvey Weinstein u izolaciji, sumnja se da je ponovno zaražen koronavirusom

Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL
1/7
18.11.2020.
u 09:31

- Ima temperaturu, a medicinsko osoblje pomno ga nadgleda. Ima brojne bolesti, uključujući visoki krvni tlak i probleme sa srcem. Osigurat će mu se odgovarajuća medicinska pomoć - rekao je za strane medije Harveyjev glasnogovornik.

Američki filmski producent Harvey Weinstein stavljen je u izolaciju zbog sumnje da je zaražen koronavirusom. 68-godišnji Weinstein trenutačno odslužuje 23-godišnju zatvorsku kaznu zbog brojnih seksualnih prijestupa, a nakon što je dobio temperaturu te ostale simptome virusa liječnici su ga odlučili staviti u izolaciju u kojoj će provesti 72 sata.

1/3

U tom periodu trebali bi stići i nalazi testa na koronavirus kojem se podvrgnuo. - Ne možemo tvrditi niti poreći da je Weinstein pozitivan na korona virus. Ima temperaturu, a medicinsko osoblje pomno ga nadgleda. Ima brojne bolesti, uključujući visoki krvni tlak i probleme sa srcem. Osigurat će mu se odgovarajuća medicinska pomoć - rekao je za strane medije Harveyjev glasnogovornik.
Inače, Weinsteinu je već krajem ožujka bio pozitivan na koronavirus, a zbog svojih brojnih zdravstvenih problema nalazi se u rizičnoj skupini.

Podsjetimo, Weinstein je u ožujku proglašen krivim za seksualni napad na bivšu asistenticu Mimi Haleyji 2006. te za silovanje Jessice Mann, bivše glumice, 2013. Oslobođen je krivnje po dvije točke optužnice za predatorski seksualni napad za što je mogao dobiti doživotni zatvor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije