Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sretnica reprezentacije'

Svi pričaju o objavi Nine Badrić netom prije utakmice, kažu da je sve predvidjela

Zagreb: Humanitarna zaklada Vatreno srce održala donatorsku večeru u Westinu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
18.11.2020.
u 08:35

"Dao Kova gol, ti si mu sretna", "Baš ste pogodili s kojim igračem se treba slikati", "Nina opet dao gol Kova znači ideš na sve utakmice ti si sretnica reprezentacije", pisali su joj u komentarima.

Pjevačica Nina Badrić veliki je fan hrvatske nogometne reprezentacije, stoga je oduševila pratitelje kada je objavu posvetila samo njima. Nina je u objavi podijelila fotku s Mateom Kovačićem, a nedugo nakon objave, Mateo je zabio gol na Poljudu, zbog čega svi komentiraju kako nam je upravo Nina donijela gol. 

"Ja sam vjerojatno jedna od najvećih fanova hrvatske nogometne repke! (Ok... Vanna mi je ozbiljna konkurencija) Ne samo zato jer su nam nebrojeno puta stavili ponos u srce osmijeh na lica i donijeli radost koja se pamti zauvijek već i zato što su ljudine. Ljudine koje su spremne pomoći uvijek i svakome. Duboki naklon za ove sjajne sportaše i ljude", napisala je Nina uz fotografiju s Mateom Kovačićem i Zlatkom Dalićem. 

Foto: FIBA/Screenshot

Nedugo nakon toga Mateo je zabio svoj prvi gol protiv Portugalaca. A poslije i drugi. 

"Dao Kova gol, ti si mu sretna", "Baš ste pogodili s kojim igračem se treba slikati", "Nina opet dao gol Kova znači ideš na sve utakmice ti si sretnica reprezentacije", pisali su joj u komentarima.

Fotografija Nine i Matea nastala je tijekom humanitarno-donatorske večere zaklade Vatreno srce 2018. godine na kojoj je Nina pjevala. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije