Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorila joj

Hanu Rodić hejterica pokušala spustiti uvredom, a ona je ismijala: 'Srce, educiraj se'

Foto: Instagram
1/8
11.06.2020.
u 17:40

Jedna pratiteljica poslala joj je hejtersku poruku i napisala kako je Hana  "prirodna ljepotica s botoxom u usnama i grudima", što je Hani bilo jako smiješno.

Hana Rodić u posljednje vrijeme nije toliko aktivna na društvenim mrežama, no sada je odlučila odgovoriti na nekoliko pitanja svojih pratitelja. 

1/7

Jedna ju je djevojka pitala za savjet kako pronaći dečka, na što je joj je Hana napisala da joj njen savjet ne može puno pomoći. 

"Neka si ti mene pitala, ja sam svoga našla u realityju. Ali, evo do prije Gorana nisam imala neke zavidne veze i sve sam ih pronašla u istom klubu, eto toliko o sreći", odgovorila je Hana pratiteljici, no drugi je odgovor ipak bio zanimljiviji.

Jedna pratiteljica poslala joj je hejtersku poruku i napisala kako je Hana  "prirodna ljepotica s botoxom u usnama i grudima", što je Hani bilo jako smiješno. 

Foto: FIBA/Screenshot

"Srce, a ti bi se trebala educirati. 'Botoxom u ustima i grudima', ne moguuuuuu, buahahahah", napisala je Hana njoj.

Hani ovo nije prvi put da se susreće s hejterskim komentarima pa je tako nedavno poklopila još jednog pratitelja koji ju je prozvao zbog plaćenih objava.

Ključne riječi

Komentara 2

LE
leftaardovska
18:35 11.06.2020.

siptarka

Avatar Damating
Damating
18:10 11.06.2020.

Hejterski komentar, ako napišeš da nije prirodno lijepa? Znači sad je istina-"hejtanje", ma što to bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije