Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepoželjan u Kölnu

Hajdukovci otkazali nastup Grdoviću zbog podrške reprezentaciji?! 'To je netočno'

Mladen Grdović
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/4
04.09.2018.
u 17:39

Zadarski pjevač objavio je na Facebooku kako su mu otkazali nastup na 'Biloj noći' u Kölnu jer je u Moskvi pjevao s napim nogometašima, ali i vodstvom HNS-a. Spominje si podrška Mamiću, iako Mamića nije bilo u Moskvi

Jedan od najomiljenijih hrvatskih pjevača Mladen Grdović neće pjevati na već dogovorenom nastupu na Biloj noći u Kölnu. Kako je navedeno na službenoj Grdovićevoj stranici - razlog otkazivanja je pjevačeva podrška nogometnoj reprezentaciji Hrvatske.

Podsjetimo, Mladen je u Moskvi zabavljao naše nogometaše, a Hajdukovcima je posebno smetalo to što se grlio s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom. 

- Razlog otkazivanja gaže Mladenu Grdoviću je nezadovoljstvo između članova i članova Upravnog odbora udruge javnim nastupima gospodina Grdovića, kako iskazivanjem podrške Zdravku Mamiću, pjevanjem i grljem s gospodinom Vrbanovićem i gospodinom Šukerom u Moskvi. Ova udruga bori se za čisti i pravedni hrvatski nogomet, a u njemu nema mjesta za gore navedena imena i ljude koji s njima piju, pjevaju i vesele se - stoji u priopćenju Društva prijatelja Hajduka Köln. 

 

Mladen Grdović je u izjavi za Dalmatinski portal kazao kako su teške gluposti tvrdnje da on ima ikakve veze s Mamićem.

-  Dakle, nastup u Kolnu mi je otkazan još 13. srpnja, a ja sam ponosan na to što sam pjevao u Rusiji. Tamo su me pozvali Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković, sve moji Zadrani, a bilo je i još hajdukovaca. Ma znate što - ja sam ponosan što sam bio s njima. Volim Hajduk i Hrvatsku! Grb 'bijelih' imam tetoviran na ruci. Nemam pojma što se događa s tim ljudima u Kolnu, ja imam zakazane nastupe na 'Bilim noćima' u Beču, Kanadi i SAD-u. I ne mislim se nikome opravdavati zato što volim Hajduk i Hrvatsku. Svatko ima pravo misliti drugačije, to je njegov problem - kazao je Grdović.

Pogledajte video: Vrsaljko zapjevao s Grdovićem

Komentara 26

MA
Majur
17:59 04.09.2018.

Postoji li oporba današnjoj politici Torcide?!Gdje su stariji dečki kojima je Hajduk bio na prvom mjestu,za razliku od ovih današnjih koji su sami sebi i njihova udruga na prvom mjestu...Ej,jednom Grdoviću dokazanom hajdukovcu i Dalmatincu otkazati koncert zbog pjevanja Hrvatskim dečkima na SP,a “ugurati” kao razlog Vrbanovića i ostale...Da je sveti Duje pjevao,ovi bi ga popljuvali...da nije tragično,bilo bi smiješno.

OV
Ovozemaljski
18:10 04.09.2018.

Ako je i od Torcide previše je! Svaki dan si zabijaju autogolove,.ovo je kraj,.uskoro više neće biti ni njih ni Hajduka, sve rade da bi uništili i sebe i klub! Počivajte u miru!

MV
Mijat vrdoljak
17:58 04.09.2018.

Maske su pale, pevat će bajaga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije