Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Grdović s Mejašima otpjevao svoj najdraži grad 'Vinograd'

Mladen Grdović i Mejaši
Foto: Promo
1/2
12.06.2018.
u 11:10

Pjesma je nastala još ranije ove godine, a inicijator suradnje je upravo Grdović, dok su se tamburaši u starkama odmah odazvali na poziv i snimili novi hit koji će se sigurno pjevati i svirati u svim prigodama, pogotovo u vinogradima.

Svi se sjećamo video snimke u kojoj Mladen Grdović na pitanje koji mu je najdraži grad, odgovara - "vinograd". Upravo tako počinje i spot za novu pjesmu i glazbenu suradnju s popularnim Mejašima pod nazivom "Vinograd".

Pjesma je nastala još ranije ove godine, a inicijator suradnje je upravo Grdović, dok su se tamburaši u starkama odmah odazvali na poziv i snimili novi hit koji će se sigurno pjevati i svirati u svim prigodama, pogotovo u vinogradima. Pjesma je nasljednik aktualnih hitova Mejaša „Ale, ale“ i Mladena Grdovića „Sanjam sto anđela“ s kojima su se predstavili na CMC festivalu u Vodicama, održanom protekloga vikenda.

Autor glazbe i teksta je Ivica Šeperić, dok je uz njega aranžman radio Stipica Kalogjera. Spot je radio Kristijan Gradečki iz My Way Productiona.

Bevanda, gemišt ili samo vino, nije važno, ovog ljeta osim na more uputite se i u neki od vinograda i uživajte u svim čarima ove kapljice. Naravno, uz novi hit Mladena Grdovića i Mejaša - "Vinograd".

Mladen Grdović i Mejaši
1/21
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije