Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alen Vitasović:

'Grdovića su napili pa je ušao u politiku, a ja sam od HDZ-ove love sagradio kuću'

Foto: Marko Lukunic,Davor Puklavec/Pixsell
1/4
03.07.2020.
u 18:56

- Jadni su u mozgu. Svaki političar, ne samo pjevač, 99 posto njih su jadnici koji se ne mogu dokazati u normalnom svijetu. Ne rade ništa, vnas kradu - mišljenja je Vitasović koji se dotaknuo i svojih kolega i poznanika koji su se politički aktivirali

Alen Vitasović poznat je kao čovjek bez dlake na jeziku, a to je i dokazao u posljednjem razgovoru za 24 sata, u kojem je kazao svoje mišljenje u političarima.

- Jadni su u mozgu. Svaki političar, ne samo pjevač, 99 posto njih su jadnici koji se ne mogu dokazati u normalnom svijetu. Ne rade ništa, nas kradu - mišljenja je Vitasović koji se dotaknuo i svojih kolega i poznanika koji su se politički aktivirali.

1/18

- Ante Cash? Tko je taj, nemam pojma. Već mi nije dobro od njegova imena. Za Grdovića me nije iznenadilo što je ušao u politiku, napili su ga pa je tamo nešto potpisao. Škoro je katastrofa. Govorim iskreno, takav sam. Ljiljanu Nikolovsku obožavao sam kao mlad. Ne znam što joj treba ulazak u politiku, ali doživjela je velike nepravde zbog svoje nacionalnosti. Nju ne bih komentirao, o njoj sve najbolje. S Grdijem sam dobar. S Kekinom malo. S Dreletom sam gubio noći pijući bevandu na Ribnjaku u Zagrebu. I on je simpatičan. Pervana znam dobro. Sve su to okej ljudi, ali to je očajan pokušaj da zaradiš nešto love pošto mi takozvani umjetnici nemamo ništa posla. Misle se uvaliti u Sabor, dobiti penzije, to je ljigavo. Ja sam prepošten da bi bio u Saboru s onim lopovima - kazao je Vitasović koji se pohvalio da je u 90-ima dobro zaradio pjevajući u stranačkim kampanjama. No, nikad ne bi ušao u politiku. 

- Ne mogu ući u politiku da moram lagati ili da me prisiljavaju krasti. Ja to ne mogu. Ja sam lijevo orijentiran, ali ne u smislu SDP ili komunisti. Socijalno sam osjetljiv. Sto puta sam pjevao za stranke, ali za novac, ne za stranke. ZA IDS, pa me kasnije HDZ vrbovao, ogromnu lovu sam im maznuo sredinom devedesetih, sagradio sam kuću. Brdo love je bilo u pitanju, ne sjećam se točnog iznosa. Onda je bilo love - rekao je Alen i dodao da bi opet pjevao, ali ne za predesne stranke. 

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Ivan Ivic
Ivan Ivic
19:08 03.07.2020.

Odličan komentar, sve je točno rekao.

K0
K0mentar
19:35 03.07.2020.

BRAVO ALENE!

DO
doktorica
20:28 03.07.2020.

pa zapravo je rekao istinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije