Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji van sebe

Nakon što ju je Vergara izignorirala Žanamari se pohvalila sličnim badićem: 'Predivna si'

Foto: Instagram screenshot
1/8
03.07.2020.
u 14:32

Žanamari nije odustala od potrage koja je, čini se, ipak urodila plodom. Ovih je dana tako pozirala u sličnom badiću i oduševila svoje pratitelje.

Pjevačica Žanamari Perčić u potragu za idealnim kupaćim kostimom još je prošlo ljeto uključila slavnu glumicu Sofiju Vergaru. Žanamari je tada od Sofije pokušala doznati gdje je nabavila kupaći kostim leopard uzorka koji joj se očigledno jako svidio.

1/9

- Draga je li taj badić skrojen po tvojim mjerama? Tražila sam takav i apsolutno nema nijednoga s tom veličinom košarica na internetu. Usput, prekrasna si - napisala je Perčić glumici, no odgovor nije dobila.

Foto: Instagram screenshot

Ipak, nešto kasnije otkriveno je da se radi o kostimu modne kuće Dolce&Gabbana koji stoji oko 3660 kuna, a slavna Sofia Vergara nosila ga je na odmoru u Italiji gdje je uživala u društvu supruga Joea Manganiella.

No, Žanamari nije odustala od potrage koja je, čini se, ipak urodila plodom. Ovih je dana tako pozirala u sličnom badiću i oduševila svoje pratitelje. - Predivno izgledaš - pisali su joj u komentarima.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagabria5
21:26 13.07.2020.

Di se ova ide uspoređivati sa Vergarom

JP
josip.pivar11
17:08 03.07.2020.

Eh, što ti je život kad se možeš pohvaliti (samo) badićem. Vrhunski domet uspjeha i kvaliteta.

NE
Nemojtimenimojneme
16:13 03.07.2020.

Cili dan se samo pituraješ, Cili dan se maškaraješ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije