Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Glumica otkrila da je izluđuju sređene mame: 'Maja Šuput ajde, ali ostale??'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
11.11.2021.
u 17:20

- Raščupana dojim, skrolam i mislim 'Pa da, ta garant ne doji, garant ima dadilju, kuharicu, batlera ili klona!?' - podijela je svoje razmišljanje Lana Gojak Bajt.

Glumica Lana Gojak Bajt (37) na svojem je Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira s kćerkicom Pinom te nasmijala svoje pratitelje. Na fotografiji Lana i Pina poziraju u frizerskom salonu, a imaju usklađene kombinacije. „Jel vas izluđuju one uvijek sređene Instagram mame koje su pritom i modno usklađene sa svojom djecom? Mene DA! Ljubomorno ih gledam i ne kužim kako je to moguće. Maja Šuput ajde, ali ostale?? Raščupana dojim, skrolam i mislim 'Pa da, ta garant ne doji, garant ima dadilju, kuharicu, batlera ili klona!? I onda, nakon 3 mjeseca, u istom tjednu uspijem otići na depilaciju i frizuru i modno se uskladiti s bebom. Kako?? Slučajno!!“, napisala je u opisu zvijezda serije 'Ne daj se Nina'.  

U komentarima su joj se javile mnoge poznate mame poput voditeljice Marijane Batinić i glumice Nataša Janjić Medančić koje su joj ostavile emotikone podrške.

Podsjetimo, Lana je u kolovozu rodila prvo dijete, a nakon poroda je ispričala i svoje iskustvo. Otkrila je i kako je sam porod prošao potpuno drugačije nego što je planirala. - Moja ideja je bila biti što duže u kući uz muža, u oksitocinskoj atmosferi, šetati, tražiti odgovarajuće pozicije, opuštati se, izdržavati do trenutka kada procijenimo da je vrijeme za rodilište. Realnost je bila duga noć, ja vezana na CTG, bez neke mogućnosti kretanja, konstantna vriska žena u porođajnim mukama, ali bio je vaginalni porod kao što sam željela – ispričala je. 

VIDEO Nakon voditeljskog gafa u emisija 'Dobro jutro, Hrvatska' HRT se ispričao gledateljima

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Čudomix
Čudomix
10:15 12.11.2021.

Moja žena bi mogla sam jedan put pisati ovakve gluposti po društvenim mrežama. Poslije toga bi bila bivša.

Avatar StormRaider95
StormRaider95
18:28 11.11.2021.

Ova članak postoji samo da se prenese informacija @studiomarcela. A plaća li itko porez u ovom (i ne baš toliko) prikrivenom reklamiranju?

Avatar kastanjer2
kastanjer2
18:26 11.11.2021.

Najvažnija informacija ikada je upravo objavljenja. Imala je vaginalni porod!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije