Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zablistala na premijeri

Leonarda Lončar s velikim osmijehom na licu otkrila čemu se posvetila nakon rastave od Zvonimira Bobana

Foto: IPA/Pixsell
1/5
11.11.2021.
u 10:32

Leonarda Lončar pojavila se na premijeri filma "Južni vjetar: Ubrzanje" uz brojne poznate dame, a uoči prikazivanja filma otkrila je i kome se posvetila u zadnje vrijeme

Zagrebačku večer u utorak dodatno je začinila premijera filma "Južni vjetar: Ubrzanje", filma koji se rasprodao u čak 14 dvorana u jedan dan. Popularni nastavak filma nisu propustile ni brojne poznate dame, među njima ni Leonarda Lončar.

''Iznenađena sam koliko imaju fanova, izgleda kao da je neki koncert, a ne premijera filma'', primijetila je uoči premijere. Nakon rastave od Zvonimira Bobana, Leonarda se posvetila sebi i djeci.

''Aktualna sam sama sebi momentalno, tu su i moja djeca... Ustvari radim na sebi da bih bila što bolja njima, evo, tako'', iskreno je rekla Leonarda.  

Na svečanoj premijeri glumci nisu krili oduševljenje.

"Hvala Zagrebe, očekivali smo da ćete nas lijepo ugostiti, ali ovome se stvarno nismo nadali. Hvala mnogobrojnoj publici koja nas je dočekala na premijeri. Uživajte u filmu. U jednoj riječi – ovaj film je ubrzanje u svakom smislu. Jedva čekam da se opet sretnemo", izjavio je Miloš Biković ganut dobrodošlicom hrvatske publike.

"Rekli su mi da će Zagreb prirediti dobrodošlicu za pamćenje, ali ovo stvarno nisam očekivao. Hvala Zagrebe! Još uvijek sam pod dojmom. Hvala Blitz distribuciji i CineStaru na fantastičnoj organizaciji", dodao je Miodrag Radonjić.

VIDEO>>Severina nam je otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini: Jedna je od rijetkih glazbenika s gažom za Silvestrovo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije