Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Gledatelji oštri prema Gogi, stali na Bernardovu stranu: 'Zašto stručnjaci dozvoljavaju da ovako nešto prolazi?

Foto: RTL
1/9
11.11.2021.
u 09:31

Promjene su se dogodile u braku Gordane i Bernarda koji su postali vrlo nesigurni. Razmišljali su ima li smisla nastaviti nakon svađe koja im je uništila odnos.

U jučerašnjoj emisiji showa 'Brak na prvu' parovi su došli na druženje s ostalim sudionicima eksperimenta. Svi su se šokirali nakon što su saznali da su Kristina i Cigla napustili show, a tijekom cijele večeri najglasnija je bila Erna koja je primijetila da se s Edinom nešto događa. Promjene su se dogodile u braku Gordane i Bernarda koji su postali vrlo nesigurni. Razmišljali su ima li smisla nastaviti nakon svađe koja im je uništila odnos. „Mislila sam da imamo nešto, ali ti si meni jučer dao do znanja da nemamo ništa. Jesi li ti glumio prijateljstvo i da ti je lijepo sa mnom?“,  pitala je razočarana Goga Bernarda. „Nisam glumio i bilo mi je lijepo, a pogotovo kad smo bili sami i bez kamera jer smo se tada najbolje slagali. Iskreno mi je žao što sam narušio odnos koji smo imali i potrudit ću se ako nastavimo ovaj eksperiment“, kazao je, a i ispričao se.

Gledateljima je posebno ovaj odnos zapeo za oko, a na društvenim mrežama pisali su svoje dojmove i komentare. „Žao mi je čovjeka… Nakon ovog eksperimenta će završiti na terapijama koje bi gospođa Histerična trebala uzimati“, mišljenje je jedne gledateljice. „Fakat nisi trebao, ona je ta koja se trebala ispričati“, istaknula je druga osoba osvrćući se na njegovu ispriku, a drugi su poručili da je 'gospodin'. „Ma za što? Ona je ta koja bi se trebala ispričati. Zašto stručnjaci dozvoljavaju da ovako nešto prolazi?“, komentar je jedne gledateljice

Foto: Screenshot Facebook
Gledatelji su komentirali i Ernino ponašanje. „Erna što je zaslužila to će i dobiti pa neka i dalje melje kao mlin“, komentirali su, a dodali su i da će 'sutra biti show'. „Erna kad izađe, teško da će naći momka“, komentar je još jedne osobe. 

Foto: Screenshot Facebook
Dodajmo još da su na večeru Andrea i Mislav došli obučeni u kombinacije koje su jedno drugome složili u second hand dućanu, Ana i Marinko i dalje djeluju kao zaljubljeni tinejdžeri, a Ivona i Kristijan polako počinju graditi dobar prijateljski odnos.

VIDEO Nakon voditeljskog gafa u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' HRT se ispričao gledateljima

Ključne riječi

Komentara 2

IB
iva.begovic
11:31 13.11.2021.

Stručnjaci ne bi trebali dozvoliti ovakve psihopatske ispade koji će ostaviti trajne posljedice na natjecatelje. U prvom redu mislim na Bernarda koji će nakon ovog eksperimenta biti trajno obeshrabren u pronalasku partnerice. Stručni tim je trebao intervenirati. Njegova partnerica htjela ga je gađati zdjelom što je čin fizičke agresije, dok se je on u trenutku rektivne verbalne agresije, odmicao od nje. To je važno, govor tijela govori. Ona je u stanju fizički napasti jer je zamhnula zdjelom. Mogla je i nekim drugim oštrijim kuhinjskim pomagalom. On se pak povlači i biježi. Vjerojatno je mislio da bi odustankom od show-a ispao slabić ali ja mislim da bi mu to bilo razumnije tj. prvo je pravilo zaštiti sebe. Ako već oni kojima je to u ovom show-u posao ne prepoznaju kada je zaštita od psihičkog zlostavljanja nužna.

ZO
zoranos
11:13 11.11.2021.

Ovo je zanimljiv primjer i jako puno govori o muško-ženskim odnosima. Dakle žena ima traumu jer ju je bivši tukao i ne trpi da se netko dere na nju. Istodobno je sama jako glasna i brbljava i kad krene ne da ljudima da dođu do rijeći. S druge strane čovjek miran, šutljiv i jedina šansa da dođe do rijeći je da bude glasniji - kad je neka rasprava! I onda kad čovjek to napravi postane agresivac, netko se dere - a zapravo samo želi doći do rijeći. Kao par su totalno nespojivi jer karakteri im se previše razlikuju. Ti nazovi stručnjaci su valjda procijenili da je ona ubrzana i da joj treba netko tko će je smiriti, a onda joj daju čovjeka koji je tih i doživljava frustracije pored nje! Bravo stručnjaci! BTW da mi žena onako otvoreno pokaže i kaže kasnije da joj se ne sviđam - ja bi odmah otišao. Jer i ta ako ostane samnom me nikada neće istinski voliti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije