Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZOSTAVILI GA

Gledatelji bijesni zbog Akademijina gafa: 'Kako ste ga mogli zaboraviti?'

Oscar
Foto: Profimedia
1/4
10.02.2020.
u 10:36

Glumac je umro u ožujku 2019. godine, pet dana nakon srčanog udara. Jedna od posljednjih uloga bila mu je u Tarantinovu filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu", koji je nominiran za Oscara, stoga zaista čudi kako ga se Akademija nije sjetila.

Brojni gledatelji ovogodišnje dodjele Oscara bijesni su zbog izostavljanja odavanja počasti glumcu Lukeu Perryju u segmentu "in memoriam".

Naime, Akademija svake godine tijekom dodjela podsjeti na glumce, redatelje i ostale filmske radnike koji su preminuli u prethodnoj godini. Tako se među velikanima poput Kobea Bryanta, Ripa Torna, Terryja Jonesa, Agnes Varde, Anne Karine, Doris Day, Franca Zeffirellija, Petera Fonde i Kirka Douglasa zasluženo našlo i ime našeg pokojnog oskarovca Branka Lustiga, ali ne i Lukea Perryja, nama najpoznatijeg po ulozi Dylana u seriji "Beverly Hills 902010".

 

Glumac je umro u ožujku 2019. godine, pet dana nakon srčanog udara. Jedna od posljednjih uloga bila mu je u Tarantinovom filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu", koji je nominiran za Oscara, stoga zaista čudi kako ga se Akademija nije sjetila. 

Zanimljivo je kako Perry nije jednini glumac kojeg je zaboravila Akademija, jedna je korisnica Twittera objavila kako su zaboravili i Camerona Boycea, Disneyeva glumca koji je preminuo u srpnju nakon srčanog udara. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mare0801
12:21 10.02.2020.

Bio je tv glumac, s pokojim filmom, i to ne posebno dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije