Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vizualni izgled tanjura

Gledatelje 'Večere za 5 na selu' Zoran nije oduševio svojim jelima: 'Izgledalo je kao otpad'

Foto: RTL
1/8
02.12.2022.
u 09:00

Zoran je pripremio 'Žuto na žlicu' za predjelo, za glavno jelu su bila 'Veprova jaja', a desert 'Bila pina'. Ipak, gledatelji nisu bili zadovoljni njegovom večerom.

U jučerašnjoj epizodi popularne emisije 'Večera za 5 na selu' kuhao je Zoran iz Bilica pokraj Šibenika. Zoran je tijekom emisija otkrio da je rođak Jakova Kitarovića, supruga bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Zoran je kuhao po svom ukusu, a gosti i gledatelji su otkrili što to on voli jesti s obzirom na to da je u ovom tjednu često govorio da nešto ne jede.

Naime, Zoran je pripremio 'Žuto na žlicu' za predjelo, za glavno jelu su bila 'Veprova jaja', a desert 'Bila pina'.  Ipak, gledatelji nisu bili zadovoljni njegovom večerom.

- Ja mislim da su gosti poslije večere otišli na burek – dojam je nekih.

- Večera je izgledala kao otpad poslije večere... Inače tip je dobričina po mojoj procjeni, ali kod njega bih ja umrla gladna - pisali su gledatelji nezadovoljni vizualnim izgledom tanjura.

Foto: Facebook screenshot
Mnogi gledatelji su za Zorana pisali i da je neuredan, a drugi su ipak pisali da im je zanimljiv.

- Nokti… a otvorio bi restoran – napisala je jedna osoba, a druga je dodala da si je dao truda.

- Dao si truda više nego one sve četiri, a tko će ženama ugoditi. Ni same ne znaju što jedu, a što ne. Ona što je osjetila puno kurkume, ta stvarno nema pojma što je kurkuma – pisali su.

Foto: Facebook screenshot
Zoran je za svoju večeru skupio 33 boda, a gledatelji su istaknuli da su mu protukandidatkinje iz pristojnosti dale visoke ocjene.

- Mislim da su mu iz pristojnosti dale visoke ocjene - pisali su.

Inače trenutno je u vodstvu Rahela koja je kuhala u srijedu, a tjedan Primoštena i okolice zatvara Antonija koja kuha danas.

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
10:29 02.12.2022.

sajam lakomosti i dvoličnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije