Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO JE BEZOBRAZLUK'

Glazbenica kreacijom ukrala show, zbog njenog pokrivala za glavu ljudi su se 'borili za život'

Tems
Foto: Screenshot
1/5
13.03.2023.
u 12:04

Tems se u Dolby Theatreu pojavila u bijeloj haljini s velikim pokrivalom za glavu kojegg nije skinula, te je tako zaklonila pogled ljudima iza sebe. Korisnici društvenih mreža to su odmah primijetili

Nigerijska glazbenica Temilade Openiyi (27) poznatija kao Tems, ukrala je show na dodjeli Oscara kada se pojavila u bijeloj haljini koja imala pokrivalo na glavi. Kada je sjela u dvoranu Dolby Thatere, nije skinula pokrivalo, pa je ljudima iza sebe zaklonila pogled.  Gledatelji su to primijetili i, naravno, nije im se svidjelo pa su nezadovoljstvo izrazili na Twitteru.

"Zamislite da cijeli život čekate poziv za Oscare i onda završite tako da sjedite iza ovog slojevitog oblaka", dodao je jedan korisnik Twittera i nasmijao mnoge.

 

"Plačem od smijeha. Žena iza Tems se bori za život", dodao je drugi. 'Zašto? Ovo je tako bezobrazno?', 'Tako komuniciraju narcisoidni ljudi', 'Šokirana sam jer joj producenti nisu rekli da skine to pokrivalo.

 

Publika je dio showa, a ovo sve zaklanja'. 'Bila bih tako ljuta, da sjedim iza ove žene', samo su neki od komentara korisnika Twittera.
Inače, Tems je koautorica Rihannine (35) pjesme 'Lift Me Up'. Balade iz Marvelovog filma 'Black Panther: Wakanda Forever', koja je bila nominirana za najbolju originalnu pjesmu na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Ipak, nagradu nije otišla na tu adresu već je kipić dobila pjesma 'Naatu Naatu' iz filma 'RRR'.

Glazbenica je zato ove godine postala prva Nigerijka nagrađena Grammyjem, kada je s Drakeom i Futureom osvojila nagradu u kategoriji Best Melodic Rap za pjesmu "Wait For U". 

Podsjetimo, najviše Oscara na 95. dodjeli osvojio je film "Sve u isto vrijeme", koji  ima čak sedam kipića, uključujući i one za najbolji film, režiju, scenarij, montažu i najbolju žensku ulogu. Jedini koji se "umiješao" u glavne nagrade je Brendan Fraser, koji je osvojio Oscar za ulogu u filmu "Kit". 

VIDEO: Hugh Grant razljutio gledatelje ponašanjem prema voditeljici 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije