Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugo je skrivala trbuščić

Franka Batelić otkrila da je trudna: 'Viktor, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu'

Foto: Instagram
1/6
24.05.2022.
u 11:15

- Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić…Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicuuuuuu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata! - napisala je Franka uz nekoliko fotografija koje ističu njezin trudnički trbuh.

Pjevačica Franka Batelić (29), koju proteklih mjeseci gledamo u žiriju showa 'Ples sa zvijezdama' na Novoj TV, iznenadila je mnogobrojne pratitelje na Instagramu otkrivši da sa suprugom Vedranom Ćorkukom, bivšim nogometašem koji je trenutačno pomoćnik Zlatka Dalića u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, čeka drugo dijete. Nakon višemjesečnog skrivanja Franka je sretnu vijest konačno odlučila podijeliti s javnosti. 

- Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić…Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! 🥰 On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicuuuuuu. 🤓 A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata! Hihihi.. 🙃 - napisala je Franka uz nekoliko fotografija koje ističu njezin trudnički trbuh. Ispod objave odmah su se zaredale čestitke oduševljenih pratitelja, a priliku da Vedranu i Franki čestitaju na prinovi nisu propustili ni brojni poznati među kojima su i Viktorija Rađa, Sonja Kovač, Marko Grubnić, Albina, Nataša Janjić i brojni drugi. 

Podsjetimo, ljubav Franke i Vedrana započela je u ljeto 2012. godine tijekom izlaska na popularnom Zrću. Dežurni dušobrižnici bili su uvjereni kako je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu.  Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled zapela za oko. I u Frankinu životu u to vrijeme događale su se velike promjene.

Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života.  Svog je Vedrana često posjećivala u Moskvi, a kako bi se lakše prilagodila životu u Rusiji, pjevačica je s vremenom naučila ćirilicu i progovorila ruski. Par se prije četiri godine obvezao na vječnu ljubav, a raskošno vjenčanje održalo se na jednom imanju u Istri. U jeku Svjetskog prvenstva i njezinog nastupa na Eurosongu njihovo vjenčanje često je nazivano 'vjenčanjem godine'. Nedugo nakon udaje Franka je priznala kako bi se voljela ostvariti u majčinskoj ulozi,  a ta joj se želja ostvarila početkom siječnja 2020. godine kada je na svijet donijela sina Viktora. 

O svom braku, ali i privatnom životu Franka i Vedran gotovo nikada ne govore u javnosti i složni su u odluci da  intimu čuvaju u četiri zida. - To je naša zajednička odluka i nešto što mene stvarno održava normalnima. Poludjela bih da moram dijeliti neke stvari s javnosti, pogotovo što se tiče mog sina, Vedrana i obitelji - to je nešto što volim držati za sebe, to je nešto naše - ispričala je svojedobno Franka i dodala da su se uz Viktora i  Vedran i ona promijenili, a nakon što se Ćorluka vratio iz Moskve konačno su počelo živjeti pravim obiteljskim životom na jednoj adresi. 

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

Komentara 7

KI
kiseli
12:58 24.05.2022.

Zanimljivo kad je u pitanju porod koristitimo riječ bebica a kad je u pitanju abortus onda je fetus. Koje li ironije i tragedije od društva u kojem živimo.

Avatar solinarep
solinarep
13:14 24.05.2022.

A nego šta! Pravite djecu! Ona su jedino bogatstvo i jedino što iza nas ostaje!

DU
Deleted user
12:13 24.05.2022.

Vijesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije