Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAŠE DUŠE SU POVEZANE'

Bizaran incident na suđenju Deppa i Heard: 'Johnny, ova beba je tvoja!'

Foto: Profimedia/Pixsell
1/14
24.05.2022.
u 09:47

- Johnny, volim te! Naše duše su povezane - uzviknula je žena dok je ustajala s bebom. Nakon što su joj kasnije ušli u trag, rekla je za Law & Crime da je sve isplanirala sa svojim mužem te da su "mislili da je to šala i da će biti smiješno."

Na suđenju Johnnyja Deppa (58) za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Heard (36) u ponedjeljak došlo je do još jednog  bizarnog obrata kada je žena podigla dijete i povikala: 'Ova beba je tvoja!', obraćajući se glumcu. Ispad neidentificirane žene dogodio se tijekom pauze nakon što je sutkinja Penney Azcarate napustila sudnicu.

- Johnny, volim te! Naše duše su povezane - uzviknula je žena dok je ustajala s bebom.

Depp se jednostavno okrenuo prema njoj, nasmiješio se i mahnuo - kao što često radi u čudnim trenucima suđenja, koje u utorak ulazi u sedmi tjedan, prenosi Law & Crime.

Žena je tada podigla bebu i tvrdila da je Depp otac. Čuvar je otpratio ženu iz sudnice, skidajući joj narukvicu koja joj je omogućila pristup suđenju. 

Nakon što su joj kasnije ušli u trag, žena je rekla za Law & Crime da je sve isplanirala sa svojim mužem te da su "mislili da je to šala i da će biti smiješno."

Prvi svjedok u ponedjeljak na Deppovom suđenju za klevetu protiv Hearda bio je dr. Richard Moore, ortopedski kirurg iz Sjeverne Karoline, koji je specijaliziran za kirurgiju šake.

Moore je tvrdio da izgled Deppova porezanog prsta, za koji je glumac rekao da ga kriva slomljena boca koju je Heard bacila na njega dok je par bio u Australiji - "nije u skladu" s glumčevim tvrdnjama.

- To nije u skladu s onim što vidimo na opisanom uzorku ozljede ili kliničkim fotografijama - rekao je Moore. 

Doktor Moore je rekao da je tijekom svoje 25-godišnje karijere operirao ozljede prstiju poput Deppove 'stotine puta'. Heard tvrdi da je Depp zadobio ozljede nakon što je telefonom razbio vrh prsta. 

VIDEO: Grdović teturao po pozornici i pao, odvukli ga zaštitari 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije