Naslovnica Showbiz TV

Dvostruki gaf HRT-a: Pustili film od 20. minute, pa vratili isti dio

Nakon izvlačenja lota i upozorenja da "film nije za mlađe od 12 godina", odjednom se u kadru pojavio Peter Parker (Tobey Maguire) kako otvara vrata svojoj Mary Jane (Kirsten Dunst). Nikakvog uvoda, film je počeo od negdje 20. minute.
21. travnja 2018. u 21:56 19 komentara 9342 prikaza
Spider-Man 3
Foto: HRT/Screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Trebala je to biti još jedna subotnja večer uz fim, a pretvorila se u podsjetnik zašto sve manje ljudi gleda filmove na domaćim TV kućama i okreće se streamingu. Naime, HRT je večeras čak dva puta pokušao emitirati treći dio Spider-Mana, a umjesto filma isporučili su nam pravi čušpajz. 

Dnevnik (ne)znanje Novi gaf: Split se, prema HRT-u, nalazi u predgrađu Šibenika

Što se dogodilo? Pa dogodilo se "samo" to da nikako nismo uspjeli vidjeti početak filma. Nakon izvlačenja lota i upozorenja da "film nije za mlađe od 12 godina", odjednom se u kadru pojavio Peter Parker (Tobey Maguire) kako otvara vrata svojoj Mary Jane (Kirsten Dunst). Nikakvog uvoda, film je počeo od negdje 20. minute. Već je i to bio dovoljan razlog za nervozu, no svejedno sam krenuo gledati film. A onda su HRT-ovi "stručnjaci" napravili još veći gaf. Nakon 40 minuta takvog krnjeg filma pustili su reklame, i nakon njih pustili opet dio filma koji smo već vidjeli. To je bio i više nego dovoljni razlog da se prebaci program, a mene učvrsti u odluci kako filmove i serije se isplati gledati jedino na streaming platformama.  

Ivo Perkušić TV KRITIKA Novi gaf HRT-a: Pustili krivi spot, a od hrvatskog pjevača napravili 'Slovenca' Rusija - Srbija U prijenosu Slavko Cvitković komentirao Srbiju, njegov gaf nasmijao cijelu regiju! NESPRETAN Kakav gaf! Pogledajte zašto se čitava regija smije Slovencu
Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

  • zbisko:

    HTV se dogodo gaf ove subote. Kako nitko nikada ništa ne kaže o Novoj TV koja ama baš nikada ne pušta uvodnu špicu za filmove i serije koje prikazuje. TV Nova je proglašena najboljom i najgledanijom Tv a zapravo je ... prikaži još!e najgora. Oni nikad nemaju početak filma ili serije, uvijek sve počinje negdje bez pravog početka, zatim beskonačne reklame, ali ne znate imena glumaca i režisera. Jednako tako su svi kritizi HTV kada je imala dva prezentera u dnevniku a kad to imaju Nova i RTL nitko ni zuc

  • Torpor:

    Dobro, i?

  • rightside:

    ma ok je to, nista cudno za hrt, s obzirom ko ih vodi i ko sve radi tamo,,no dragi moji ljudi,,rtl je napravio "remek djelo" u obliku serije susjedi,,)))))))) e to ako nista pogledali, ni nemojte..jer navodno to bi trebala ... prikaži još! bit kao humoristicna emisija,,no uopce neznam ko je to remek djelo smislio, pisao scenarij i birao "vrhunsku glumacku ekipu" te snimio jer za tako potrosen novac bi se u drugim drzavama moralo na dugotrajni zatvor il protjerivanje iz drzave,,a ovdje ti jos cestitaju na uspjehu,, i obecavaju nove epizode,,))))) i to zasad u terminu izmedu zvjezdica i big brothera,tako da im gledanost bude na visini,no ja eto pisem ovo umjesto da gledam to remek djelo,,)))))))