Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA VERZIJA SPIDER-MANA

Dvostruki gaf HRT-a: Pustili film od 20. minute, pa vratili isti dio

Spider-Man 3
Foto: HRT/Screenshot
1/2
21.04.2018.
u 21:56

Nakon izvlačenja lota i upozorenja da "film nije za mlađe od 12 godina", odjednom se u kadru pojavio Peter Parker (Tobey Maguire) kako otvara vrata svojoj Mary Jane (Kirsten Dunst). Nikakvog uvoda, film je počeo od negdje 20. minute.

Trebala je to biti još jedna subotnja večer uz fim, a pretvorila se u podsjetnik zašto sve manje ljudi gleda filmove na domaćim TV kućama i okreće se streamingu. Naime, HRT je večeras čak dva puta pokušao emitirati treći dio Spider-Mana, a umjesto filma isporučili su nam pravi čušpajz. 

Što se dogodilo? Pa dogodilo se "samo" to da nikako nismo uspjeli vidjeti početak filma. Nakon izvlačenja lota i upozorenja da "film nije za mlađe od 12 godina", odjednom se u kadru pojavio Peter Parker (Tobey Maguire) kako otvara vrata svojoj Mary Jane (Kirsten Dunst). Nikakvog uvoda, film je počeo od negdje 20. minute. Već je i to bio dovoljan razlog za nervozu, no svejedno sam krenuo gledati film. A onda su HRT-ovi "stručnjaci" napravili još veći gaf. Nakon 40 minuta takvog krnjeg filma pustili su reklame, i nakon njih pustili opet dio filma koji smo već vidjeli. To je bio i više nego dovoljni razlog da se prebaci program, a mene učvrsti u odluci kako filmove i serije se isplati gledati jedino na streaming platformama.  

Ključne riječi

Komentara 19

ZB
zbisko
07:01 22.04.2018.

HTV se dogodo gaf ove subote. Kako nitko nikada ništa ne kaže o Novoj TV koja ama baš nikada ne pušta uvodnu špicu za filmove i serije koje prikazuje. TV Nova je proglašena najboljom i najgledanijom Tv a zapravo jee najgora. Oni nikad nemaju početak filma ili serije, uvijek sve počinje negdje bez pravog početka, zatim beskonačne reklame, ali ne znate imena glumaca i režisera. Jednako tako su svi kritizi HTV kada je imala dva prezentera u dnevniku a kad to imaju Nova i RTL nitko ni zuc

TO
Torpor
22:24 21.04.2018.

Dobro, i?

RI
rightside
22:41 21.04.2018.

ma ok je to, nista cudno za hrt, s obzirom ko ih vodi i ko sve radi tamo,,no dragi moji ljudi,,rtl je napravio "remek djelo" u obliku serije susjedi,,)))))))) e to ako nista pogledali, ni nemojte..jer navodno to bi trebala bit kao humoristicna emisija,,no uopce neznam ko je to remek djelo smislio, pisao scenarij i birao "vrhunsku glumacku ekipu" te snimio jer za tako potrosen novac bi se u drugim drzavama moralo na dugotrajni zatvor il protjerivanje iz drzave,,a ovdje ti jos cestitaju na uspjehu,, i obecavaju nove epizode,,))))) i to zasad u terminu izmedu zvjezdica i big brothera,tako da im gledanost bude na visini,no ja eto pisem ovo umjesto da gledam to remek djelo,,)))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije