Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV KRITIKA

Novi gaf HRT-a: Pustili krivi spot, a od hrvatskog pjevača napravili 'Slovenca'

Ivo Perkušić
Foto: Screenshot/HRT
1/5
18.10.2017.
u 09:43

U emisiji "Dobro jutro Hrvatska" jutros su umjesto spota pustili takozvanu "official audio" verziju pjesme Ive Perkušića. Kao bonus, još su ga i pogrešno potpisali

Djelatnici HRT-a naučili su nas proteklih mjeseci da na programima državne dalekovidnice možemo očekivati neočekivano. Stoga nas ne treba čuditi dvostruki gaf koji su napravili jutros u emisiji "Dobro jutro Hrvatska". Naime, jedna od najgledanijih emisija svakog dana ima pjesmu dana, koju ponove više puta tijekom emisije. Danas je ta čast pripala pjesmi splitskog glumca i pjevača Ive Perkušića.

Riječ je o pjesmi "Vrijeme" koju je Perkušić otpjevao na Zagrebačkom festivalu prošle godine, a za koju je prije osam mjeseci snimio i pripadajući videospot u režiji Ivana Špehara. Međutim, taj spot nismo mogli vidjeti ovog jutra na HRT-u. Što smo vidjeli? Takozvanu "official audio" verziju kojom se pjevači na YouTubeu reklamiraju prije izlaska službenog spota. Ta verzija obično se sastoji samo od dvije ili tri fotografije, jer se drukčije ne bi ni mogla podići na taj servis.

Jedini koji je izgleda posumnjao da nešto nije u redu jest voditelj Davor Meštrović-Meštar koji je prilikom najave rekao:

– Malo je čudan taj spot, sastoji se od samo tri fotografije.

Uzalud, moj Davore, ni to nije probudilo sumnju kod uspavanih kolega. A da nisu samo uspavani kolege u glazbenoj redakciji nego i grafičari, vidjeli smo na potpisu videozapisa. Ivo Perkušić ni kriv ni dužan postao je Slovenac, postao je naime Ivo Perkušič, umjesto Ivo Perkušić.

Foto: Screenshot/HRT

 

Komentara 5

GR
grodar
10:09 18.10.2017.

Treba povecat pretplatu na 200kn

Avatar strazar
strazar
10:06 18.10.2017.

dalekovidnica hahaha . imate li jos tih ustaskih sklepala :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije