Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularni pjevač

Dražen Zečić otkrio da će postati djed: 'Trema je i iščekivanje'

Foto: Promo
1/9
25.05.2022.
u 22:30

Zečić je kazao da bi djed trebao postati u srpnju kada njegova kći Mija treba roditi.

Popularni pjevač Dražen Zečić otkrio je lijepe vijesti. Pjevač je kazao da je njegova kći Mija trudna te da će u srpnju postati djed.

- Svi su dobro, jesam već djed, vidi mi glave, star sam, ali uskoro ću postati i službeno! Za mene je to novo nešto i trema je i iščekivanje. Svi mi pričaju o tome, prijatelji mi pričaju koji su to doživjeli, ali ne mogu vam o tome pričati kad još nisam, ali razgovarat ćemo o tome ako Bog da zdravlje kad se to dogodi - rekao je pjevač za In Magazin.

Ovu vijest Zečić je otkrio na predstavljanju svog novog albuma Srce moje iz bitaka sto, koji za njega ima posebno značenje.

- Jednostavno svi mi u svakoj situaciji životnoj dajemo sebe. Vi sebe u svojem poslu, ja u svom poslu. Vjerujem da se trudimo onoliko koliko znamo i možemo. U nečijim očima smo dobri, u nečijim smo loši. Dajemo ono što najbolje možemo i bar se trudimo. I zato je u svakom odnosu i svakoj vezi, srce moje iz bitaka sto - nekad se razočaramo, ali kada svane novi dan zahvalni smo – rekao je pjevač.

Inače, Dražen sa suprugom Boženom ima još dvoje djece: kćer Antoniju i sina Petra. Jednom prilikom pjevač je za svoju djecu kazao da su mu najveći blagoslov, a za suprugu da mu je najveća podrška. No, Zečić pazi da njihovu privatnost zadrži dalje od očiju javnosti.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije