Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje Johnnyju Deppu

Kate Moss svjedočila na sudu: 'Istrčala sam iz sobe i pala. Vrištala sam, boljelo me i nisam znala što se dogodilo'

Foto: profimedia
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.05.2022.
u 18:25

Na izričito pitanje Deppovog odvjetnika: "Je li vas Johnny Depp gurnuo niz stepenice?" Kate Moss je odgovorila: "Ne." Odvjetnik je potom pitao je li ju ikad u vezi Depp gurnuo niz ikakve stepenice, na što je odgovorila: "Ne. Nikad me nije gurnuo, udario ni bacio niz ikakve stepenice."

Supermodel Kate Moss (48), partnerica Johnnyja Deppa u devedesetima, stigla je na sud kako bi svjedočila u sudskom procesu koji je protiv bivše supruge Amber Heard pokrenuo Depp.

Slavna Britanka svjedočila je putem videokonferencije iz Kalifornije, a tijekom svog izlafanja negirala je da ju je Johnny Depp gurnuo niz stepenice tijekom odmora na Jamajci i time osporila još jednu izjavu koju je Heard iznijela pred sudom prije nekoliko dana.

- Bili smo u sobi, Johnny je otišao iz sobe prije mene. Počelo je olujno nevrijeme i kad sam istrčala iz sobe, pala sam niz stepenice i povrijedila leđa. Vrištala sam, boljelo me i nisam znala što se dogodilo - ispričala je Kate i dodala kako je Depp odmah dotrčao do nje i pružio joj pomoć. - Odnio me do sobe i pobrinuo se da budem dobro - dodala je slavna ljepotica. 

Foto: profimedia

Na izričito pitanje Deppovog odvjetnika: "Je li vas Johnny Depp gurnuo niz stepenice?" Kate Moss je odgovorila: "Ne." Odvjetnik je potom pitao je li ju ikad u vezi Depp gurnuo niz ikakve stepenice na što je odgovorila: "Ne. Nikad me nije gurnuo, udario ni bacio niz ikakve stepenice."

Podsjetimo,  Kate Moss, koja je u vezi sa zvijezdom "Pirata s Kariba" bila između 1994. i 1997. godine, kao svjedokinju su pozvali Deppovi odvjetnici.

Za vrijeme iskaza 5. svibnja, Amber Heard je opisala žestoku svađu s bivšim suprugom u ožujku 2015., pokrenuvši glasine po kojima je Depp gurnuo niz stepenice bivšu manekenku. Dok je prepričavala navodni sukob između Johnnyja Deppa i svoje sestre Whitney Henriquez Heard je rekla da je Depp rukom zamahnuo na njenu sestru i da se u tom trenu sjetila "Kate Moss". - Odmah sam pomislila na Kate Moss-  rekla je tada.

Glumčevi odvjetnici nadaju se da će Moss odbaciti glasine i diskreditirati svjedočenje 36-godišnje glumice. Johnny Depp tuži Amber Heard za klevetu, tvrdeći da mu je uništila reputaciju i karijeru jer je u kolumni koju je 2018. objavio Washington Post napisala da je bila izložena obiteljskom nasilju tijekom braka, ne navevši pritom Deppovo ime.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete


Ključne riječi

Komentara 2

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
19:25 25.05.2022.

Mene sad zanima gdje su oni muskarci koji uvijek pricaju za zene, govhno bi joj polizo?

Avatar Cantor
Cantor
19:04 25.05.2022.

Uopće nije bitno ako Amber laže. Nije bitno ako ako Johnny nikada nije podigao ruku na nju. Nije bitno ako je Amber nasilna. Johnnya treba osuditi jer je on mogao napraviti to za što ga se optužuje. Kakvu ćemo poruku poslati ako Amber izgubi spor? Da ženi ne treba vjerovati na riječ? Da ženske suze mogu biti neiskrene? Da žena može biti zla i nasilna? To je nedopustivo. Zato Johnnya treba preventivno osuditi da se pošalje jasna poruka. A Amber treba dobiti nobelovu nagradu za mir i proglasiti je sveticom #MeToo pokreta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije