Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nismo očekivali

Drastična promjena imidža Ecije Ivušić: 'Reci da je perika'

Foto: Screenshot/Nova TV
1/5
30.08.2019.
u 08:35

Sve do jučer Ecija Ivušić je bila plavuša. Najnovijom objavom o promjeni imidža oduševila je fanove, ali neki su ostali šokirani.

Voditeljica Ecija Ivušić, koja je u poslijednje vrijeme dobila posebnu dozu pozornosti u javnosti zbog novootkrivene veze s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem i izjave da "ne bi mogla bit s bauštelcem", sada ponovno izaziva val komentara.

Naime, ova plavuša odlučila je promijeniti frizuru te se time odlučila pohvaliti na Instagramu. Nova boja i dužina kose čine Eciju neprepoznatljivom.

- Ne moš započet novu sezonu sa starim likovima - napisala je ispod fotografije, a onda su krenuli komentari, među kojima je bio i onaj Nives Celzijus.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Sad ćemo biti k'o seke - napisala je.

"Vau, predivna boja, super ti stoji. Sličiš na Viktoriju Rađu", "Boja je vrh", "Top je" i sličan niz komentara je uslijedio u kratkom vremenu, a našlo se i nekoliko onih koji ne odobravaju.

"Reci da je perika", "Neeee. Nisi valjda fakat smeđa? Al vratit ćeš se ti na plavo, kad tad" stoji u komentarima pratitelja kojima je draža plava Ecija.

Podsjetimo, samo jednom, kako kaže, nespretnom izjavom, Ecija Ivušić privukla je ovih dana golemu pozornost. Nedugo nakon što je obznanila da uživa u vezi s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem, uslijedilo je novo iznenađenje. Gostujući u IN magazinu na Novoj TV, bivša radijska i televizijska voditeljica pričala je o ljubavi s Pokrivačem i izjavila da se ne bi mogla zamisliti u vezi s bauštelcem ili pak prodavačem lubenica.I to nakon što je istaknula da s Nikolom nije zbog njegova zanimanja.

Što o tome misle građevinski radnici i prodavači odlučili smo provjeriti iz prve ruke nakon što je Ecijina izjava postala glavna tema na društvenim mrežama.

Pogledajte kako bauštelci komentiraju Ecijinu izjavu.


 

Ključne riječi

Komentara 8

ME
mexpert
10:02 30.08.2019.

a nije bivša voditeljica ???? možda je bila na frizuri kod nekog bauštelca ??

DO
dopizdilomi
08:57 30.08.2019.

Viđu čvaljica.

SX
sudbina x
09:38 30.08.2019.

Odmah se vidi da se openezila...Jadni moj Nikola...Ova će te opet koštat zdravlja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije