Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavljaju se?

Trumpovi su ovom fotkom za Božić opet postali glavna tema na internetu

Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
26.12.2017.
u 09:21

Melania Trump objavila je na Twitteru fotografiju ispod koje je napisala da su se ona i predsjednik jako zabavili pomažući djeci da prate Djeda Božićnjaka, ali fotografija ne ostavlja takav dojam

Američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania i čestitkom za Božić i novim objavama na društvenim mrežama povodom blagdana uspjeli su opet stvoriti sliku o sebi kao o bračnom paru koji ima dosta problema.

Njihova božićna čestitka ne pršti osmjesima i veseljem, a ni fotografija koju je jučer objavila Melanija nikako se ne slaže s opisom koji je stavila ispod te fotke na Twitteru.

 

 

- Predsjednik i ja zabavili smo se večeras pomažući djeci da prate Djeda Božićnjaka - piše Melania ispod fotografije na kojoj ona i Trump sjede jedno drugom okrenuti leđima, a njihovi izrazi lica ne daju dojam da uživaju u onome što rade i sigurno ne pokazuju da se dobro zabavljaju.

Primijetili su to i Twitter pratitelji prve dame Amerike. U jedno komentaru tako piše: Svi koji šalju fotografije za Božić znaju da je potrebno napraviti puno fotki prije nego dobijete onu oko koje se svi slažu da je OK. Ovu fotografiju su oni sami objavili, možete li samo zamisliti na što tek sliče one fotografije koje  im se nisu svidjele?

 

 

 

 

 

Bilo je i drugih sličnih zaključaka kako njihov govor tijela odaje da imaju problema i da im komunikacija nije dobra te kako je sigurno nestalo ljubavi u njihovom braku. Melania je kasnije na ovoj društvenoj mreži objavila i jedan šaljiv selfie ili barem pokušaj šaljivog selfija ali nije time popravila štetu i kasnije je zapravo postala predmet sprdnje na Twitteru jer su je svi počeli prikazivati kao ledenu kraljicu. 

1/9

 

Komentara 9

TL
tange_lange
11:12 26.12.2017.

Evo ga još jedan vatreni protivnik Donalda Trumpa, gorljivi antifašista, borac protiv seksizma i homofobije. Moraš biti teže mentalno karamboliran i ograničen ko' balkon da ne vidiš da imaju telefone na različitim stranama. ---------------- "The fascists of the future willl be called anti-fascists" - Winston Churchill

US
USA
12:28 26.12.2017.

Ja vidim radoholicarskog predsjednika koji stalno radi (slicno funkcioniram pa znam ), starijeg od svoje zene, a i intelektualno dominantnog, koji posao shvaca ozbiljno pa i prije samog slikanja telefonira i zadubljen je u papire. Dakle sve ono sto bonvivan i hebivjetar kao sto je Obama nije. Uz to oba dvoje su imali lijepe zene ali je Michelle dominantna u odnosu na Melaniu. Ali kad mrzis kako mrze quaziliberali, sorosevci i ostala lazna nedemokratska kamarila, onda ti sve smeta

KV
ka-vuk
13:49 26.12.2017.

Slika dobro pokazuje da su oboje zauzeti razgovorima na telefonima. A sto bi trebalo da se petljaju u razgovore?A stvarno je ovaj clanak bez veze. Bog ih Blagoslovio i samo neka rade svoj posao. Cudim se da se ne pljuje po Kolindi sto je posjetila beskucnike u Karlovcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije