Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR RAZLOG ZA BRAK?

Neobična priča o svadbi dva muškarca obišla svijet: 'Volimo se, ali kao prijatelji'

gay brak
Thinkstock
23.12.2017.
u 17:21

Poznaju se već 30 godina i jako su bliski. Matt vjeruje da će se Michael o njemu brinuti do kraja života

Najbolji prijatelji Matt Murphy (83) i Michael O'Sullivan (58), obojica heteroseksualci, odlučili su se vjenčati kako bi izbjegli plaćanje poreza. Naime, Matt je odlučio Michaelu ostaviti kuću u nasljedstvo nakon što mu je ovaj postao skrbnik i njegovatelj. No, kada su vidjeli koliki porez će morati platiti, odlučili su se na brak.

Poznaju se već 30 godina, ispričao je Michael. - Postali smo jako bliski kada sam raskinuo svoje prošlu vezu- rekao je. Irski zakon propisuje da se za darove i nasljedstva treba plaćati porez. No kako to ne vrijedi za bračne partnere, tako su dvojica prijatelja pronašla rješenje.

- Michael je moj najbolji prijatelj i znam da će biti uz mene na mojoj samrti. Sve što imam dat ću mu jer brine za mene u ovim godinama i palo mi je na pamet da mu i službeno mogu ustupiti svoju imovinu - ispričao je Matt.

Par se oženio i imali su malu proslavu, a tako su izbjegli i plaćanje poreza. Michael je prethodno bio u braku sa ženom i ima troje djece, dok je Mattu ovo prvi brak, piše Guardian.

Pogledajte i galeriju: Muškarci, vrijeme je da ovo naučite o ženskom tijelu

gay brak
1/6
Ključne riječi

Komentara 7

PA
Pajo
17:50 23.12.2017.

Sponorirani clanak?

ME
Menjik
12:51 24.12.2017.

par se ozenio...Ozenio? gdje je tu zena? ku*** bi obisla da vi liberalnk mediji ne objavljujete svakakvih gluposti.

LU
lunar777
18:11 23.12.2017.

Dajte nas prestanite smarati tom propagandom!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije