Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treća sezona

Djevojka s glasom anđela ostavila žiri Supertalenta bez teksta

supertalent
Nova TV
01.08.2011.
u 22:00

– Izvanredna si. Tvoj trud i talent ćemo nagraditi!. Enis se složio s njima i priskrbio joj jednoglasnu odluku o prolasku u daljnje natjecanje.

Nakon četiri tjedna i stotine talentiranih natjecatelja završile su audicije za treću sezonu Supertalenta i to u Splitu. Brojni su kandidati oduševili žiri i publiku, a jedna od njih je i 18-godišnja Angela Katalinić.

Svojim nevjerojatnim glasom očarala je cijeli žiri. Posebno Ninu Badrić koja joj je rekla da joj je glas prirodan Božji dar. Slične komplimente dobila je i od Dubravka Merlića:

– Izvanredna si. Tvoj trud i talent ćemo nagraditi!. Enis se složio s njima i priskrbio joj jednoglasnu odluku o prolasku u daljnje natjecanje.

Osim Angele, žiriju se predstavila i Akademija Pink Panther, škola gitare čiji najmlađi član ima samo sedam godina. Oni su žiri osvojili svojom kombinacijom sviranja gitare i tradicionalnih instrumenata. Osim sviranja na bubnjevima, gitarama i drugim raznim trzalačkim instrumentima, grupa je imala i vokalnu pjevačicu te back vokale. Najviše su oduševili Enisa Bešlagića koji im je rekao: „Ponosan sam na vas i borit ću se za vas do kraja. Dajem vam veliko da!“ , a s riječima hvale nisu zaostajali ni Dubravko ni Nina.

Da se hrvatska tradicija i dalje poštuje, pokazao je ženski vokalni ansambl „Ethnotine“ iz Zagreba koji se sastoji od dvanaest djevojaka u dobi od 18 do 24 godine. Jedan su od rijetkih vokalnih sastava koji nastoji sačuvati izvornu ljepotu, stil, sklad, dostojanstvo i vjerodostojnost u izvođenju hrvatske tradicijske vokalne glazbe. Iako su se Dubravku djevojke učinile pomalo monotone, svidjela mu se njihova kombinacija pjevanja i plesa, a Nina se složila s njim da su drugačije i da su upravo ono što treba Supertalentu. I one su za svoj prolazak u daljnje natjecanje dobile zeleno svjetlo od sva tri člana žirija.

Komentara 2

OB
-obrisani-
02:21 02.08.2011.

Taj show ste vec odavno trebali imati

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
15:17 03.08.2011.

Sve vise volim gledat i slusati supertalent jer pravi talenti tek dolaze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije