Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomili mu vilicu

Damir Kedžo operirao čeljust i dobio novo lice

damir kedžo
Foto: Instagram
1/3
22.04.2015.
u 22:48

Pjevač koji se borio s deformacijom čeljusti bio je na operaciji nakon koje izgleda potpuno drukčije

Damir Kedžo dobio je novo lice! Pjevač koji se borio s deformacijom čeljusti bio je na operaciji nakon koje izgleda potpuno drukčije.

Podvrgnuo se, naime, operaciji čeljusti zbog koje nije mogao mjesec dana govoriti.

– Hvala svima koji su mi pomogli i bili uz mene u ovoj, na trenutke, sve samo ne laganoj avanturi. Update: I ne, nisam operirao usne. Samo su mi polomili pola lica kako bih mogao normalno jesti – napisao je, između ostaloga, Kedžo na Facebooku, a svojim se novim licem pohvalio i na Instagramu.

>> Bivši član hrvatskog boy benda zvijezda među mališanima u Africi

Komentara 8

TH
than
23:09 22.04.2015.

Prvo mi je trebao google da pronadjem i sjetim se o kome se radi. Zar su ovo vijesti za jedan vecernji list ?!?! Idemo istrazivacko novinarstvo. Ovo je zutilo...

Avatar Stelarij
Stelarij
23:32 22.04.2015.

Uf, to mora da je boljelo! Kaže da je imao teškoća s jedenjem jer mu je donja čeljust previše stršila u odnosu na gornju. Je'l sad bolje pjeva?

MR
mrki69tua
23:21 22.04.2015.

Možeš se operirati, ali kompleksi ostaju! I ovo je za naslovnu stranicu novina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije