Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NA VAGI

Crveni u grču prije vaganja: 'Bojim se, ne znam što mogu očekivati'

Život na vagi
Foto: RTL
1/17
28.11.2023.
u 15:32

Plavi tim u ovom trenutku ima 808,5 kilograma, jučer su izgubili 21,3 kilograma, što je 2,6% tjelesne mase, a crveni još imaju i prednost od dva kilograma na vaganju zbog pobjede u velikom izazovu!

U jučerašnjoj epizodi 'Života na vagi' plavci su imali dobre rezultate na vaganju, no vaganje crvenih počelo je bombastično - Mislav Vlašić izgubio je 7,2 kilograma, pa ako tako nastave, plavi tim će se morati oprostiti od jednog člana. 

Plavi tim u ovom trenutku ima 808,5 kilograma, jučer su izgubili 21,3 kilograma, što je 2,6% tjelesne mase, a crveni još imaju i prednost od dva kilograma na vaganju zbog pobjede u velikom izazovu! Crveni tim došao je na vaganje s nekim malim grčem jer imamo dobar osjećaj, ali nikad ne znaš što će vaga pokazati. Posljednji put kad smo kad smo imali dobar osjećaj, Ljube je ispala, tako da sumnjaš sam u sebe", rekao je Goran, a Marsela koja će danas prva iz crvenog tima stati na vagu: Bojim se današnjeg vaganja, ne znam što me očekuje, nemam baš neki dobar predosjećaj." Da bi razbila tremu, prvo je pričala o svom rođendanskom slavlju. Nisam ništa očekivala i stvarno su me svi iznenadili tako da mi je bio super rođendan", rekla je Marsi. 

VEZANI ČLANCI: 

Natjecatelje je posjetila nutricionistica Martina, koja željela znati zašto su došli u show te im pustila video u kojem su svi vidjeli tko je što uzimao iz hladnjaka. „Zbog Martina se najviše brinem, on je najmlađi član i najneozbiljnije shvaća ovu situaciju“, rekla je Mirna. „Smijemo se da ne plačemo, ovo nikome nije izazvalo ugodu“, rekla je Dajana. „Nisam ljutit, više sam tužan jer se osjećam kao da mi ostali više želimo vidjeti tu promjenu na njima nego što oni to sami žele“, rekao je Edo dok je Mirni bilo žalosno što sve shvaćaju kao igru te zaključila:

„To je znak da će se većina vratiti na staro kad izađu iz showa.“ „Nas 90% nije spremno izaći, ali taj se sram može iskoristiti u dobru svrhu, možemo sad zapeti i ne dovesti se u situaciju da me bude sram što sam jeo, ali i u lošu svrhu jer možemo biti posramljeni i opet doći do vala negativnih emocija i naći filter u hrani umjesto u sebi“, rekla je Dajana. „Nemam tu samokontrolu da sam trenutno spremna probati nešto što je u tom frižideru pa nisam ni pokušavala“, rekla je Marsela koja jedina ništa nije uzela, što je Martina pohvalila. Objasnila je da se samokontrola uči te ponavljala kako da nauče razlikovati stvarnu glad i žudnju za nečim. „Pojedi jabuku ako nisi siguran da si gladan jer ako ti se ne jede, nisi gladan, nego žudiš za nečim“, zaključila je nutricionistica. „Vani ću uspjeti iako ovdje nisam. Ovdje smo jedni druge podbadali. Svi smo ispali povodljivi, ne samo ja, da se razumijemo, ali mislim da se vani nećemo igrati s tim frižiderima“, rekao je Martin.

Show će na nadolazećem vaganju napustiti jedna osoba iz tima koji bude imao lošiji rezultat, tim bira tko će otići kući. Svi su ugroženi, odlučujete prema vlastitom nahođenju", najavila je Marijana, a što će se dogoditi - ne propustite pogledati večeras u 21.15 u novoj epizodi 'Života na vagi'.

VIDEO: Mišo Kovač završio u bolnici: Javila nam se kći Ivana i otkrila njegovo zdravstveno stanje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije