Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mamma mia

Cher opet udara po Madonni

Foto: PIXSELL
1/6
25.09.2018.
u 21:45

Vjerojatnost da će pjevačke dive Cher i Madonna ikada snimiti duet ravne su nuli

Zvijezda mjuzikla “Mamma Mia: Here We Go Again!” je gostujući u emisiji poznate voditeljice Ellen de Generes trebala govoriti o novom albumu, ali ipak je bilo više riječi o dugogodišnjem sukobu s „Material Girl“.

Naime, u toj emisiji postoji segment „Pravilo pet sekundi“ i Cher je trebala odgovarati na pitanja u tom vremenskom roku. Kad je na red došlo pitanje s kim bi voljela snimiti duet odgovorila je: -Adele, Pink i hm, ne s Madonnom. De Generes je prasnula u smijeh i objasnila joj da ne može odgovarati s kim ne želi pjevati. 

Prošle godine pjevačice su udružile snage na Ženskom protestu protiv Trumpa u Washingtonu gdje su obadvije strastveno govorile protiv američkog predsjednika. Čak su se zajedno i slikale pa su obožavatelji pomislili kako su dvije zvijezde konačno zakopale ratnu sjekiru. Naime, još davne 1991. Cher je u intervjuu za CBS o Madonni rekla: -Nešto je u njoj što mi se ne sviđa. Zla je. Ne sviđa mi se to.

Sjećam se da sam je nekoliko puta ugostila u kući jer smo Sean Penn i ja bili prijatelji i bila je užasno bezobrazna. Ponašala se poput derišta cijelo vrijeme. Nekoliko godina kasnije, Cher je izjavila da ima problema s Madonninim ponašanjem, ali da je poštovanje oduvijek postojalo između njih dvije.

-Nikad je nisam mrzila, samo mislim da je grozna. U stvari, veoma je poštujem. Mislim da je Madge jedna od najvećih umjetnica. Uvijek predvodi trendove, prije svih ostalih i ima odlične spotove. Dodala je da je čak bila i malo ljubomorna jer je Madonna uvijek, kada je bila riječ o glazbi, bila korak ispred svih, rekla je tijekom Redditovih AMA nagrada 2013.
Madonna još nije odgovorila.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
23:23 25.09.2018.

Cher pjeva na autotune, ne bi trebala imati pravo glasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije