Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FASHION WEEK

Madonnina kći debitirala na modnoj reviji i odmah pokazala svoj odvažan stav

Lourdes Ciccone Leon na Fashion Weeku
Foto: Profimedia
1/3
13.09.2018.
u 12:00

Jabuka ne pada daleko od stabla s obzirom na to da i njezina slavna majka od početka karijere voli šokirati: svojedobno je to učinila fotografijama na kojima pokazuje neobrijane pazuhe.

Dvadesetjednogodišnja Lourdes Maria Ciccone Leon, kći pjevačice Madonne i njezina bivšeg tjelohranitelja Carlosa Leona, debitirala je kao manekenka na Tjednu mode u New Yorku.

Lourdes je nosila reviju branda Gypsy Sport za sezonu proljeće/ljeto 2019., a pistom je prošetala u ''braletu'' od lanaca i školjaka koje su joj jedva pokrivale grudi te u poderanim "boyfriend" trapericama ispod kojih je pokazala neobrijane noge, piše francuski La Parisienne.

S obzirom na to da su druge manekenke na pistu izašle depilirane, mnogi vjeruju da Lourdes to namjerno nije učinila.

Jabuka ne pada daleko od stabla s obzirom na to da i njezina slavna majka od početka karijere voli šokirati: svojedobno je to učinila fotografijama na kojima pokazuje neobrijane pazuhe. 

Lourdes se manekenstvom bavi već nekoliko godina i radila je za dizajnericu Stellu McCartney. Prije dvije godine bila je zaštitno lice za parfem "Pop" koji je lansirala uspješna britanska kreatorica.

Istodobno studira na Sveučilištu u Michiganu i učenje nastoji uskladiti s manekenskom karijerom. 

Pogledajte video: Top 10 najgorih padova na modnim pistama

Komentara 2

Avatar duka4
duka4
12:08 13.09.2018.

Uf al me sokirala. Necu moći doći sebi mjesec dana

AG
Agricola
13:38 13.09.2018.

Nije obrijala noge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije