Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rugaju joj se

Madonna govor posvetila Arethi, ali nije se proslavila ovim govorom

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
21.08.2018.
u 10:37

Svi su primijetili kako je govor u čast kraljici soula Madonna iskoristila kako bi sebe stavila u centar pažnje.

Na dodjeli MTV Video Music Awardsa Madonna je odala počast Arethi Franklin koja je preminula prošli tjedan u 77. godini života.
Dugi govor posvećen kraljici soula, pjevačica je počela pričajući svoju životnu priču i to kako je Detroit napustila s 18 godina i sa samo  35 dolara u novčaniku.

Grad je napustila sa željom da postane profesionalna plesačica, ali taj san se pretvorio u život u kojem je često  bila bez novaca i posla.

- Odlučila sam se zato prijaviti na audiciju za mjuzikl. Nisam nikada profesionalno pjevala niti sam sanjala o tome da postanem 
pjevačica. Odbili su me s većine audicija uz izgovor da nisam dovoljno visoka, da mi je raspon glasa loš, da nisam lijepa... I onda je jednog dana jedna francuska disco glazbena zvijezda tražila prateće vokale i plesača na audiciji. Pomislila sam; pa ne mogu ništa
izgubiti ako se prijavim. Plesna audicija je prošla odlično, ali panika je nastupila kad su me pitali koju pjesmu ću pjevati. Srećom, jedan od  mojih omiljenih albuma je bio Lady Soul od Arethe Franklin i rekla sam da ću pjevati (You make me feel like) A Natural Woman.

Htjeli su da me pijanist prati na klaviru, ali odbila sam. Znam pjesmu srcem, pjevat ću je a cappella, odgovorila sam im. Na licima sam im vidjela da me ne doživljavaju ozbiljno, a i zašto bi me i doživljavali ozbiljno? Neka nepoznata mršavica bjelkinja im ide pjevati pjesmu najveće soul dive. - ispričala je Madonna u svom dugom uvodu o Arethi, a zapravo je više pričala o samoj sebi. Za kraj je došla do dijela zašto uopće priča ovu  priču i zašto ju je posvetila Arethi. 

- Sigurno se pitate zašto vam ovo pričam. Postoji poveznica i ništa od ovoga se ne bi dogodilo bez naše soul dive. Ona me vodila do mjesta  na kojem danas stojim  i znam da je utjecala na mnoge ljude koji su s nama ovdje večeras. Želim ti zahvaliti na tome Aretha što si nas sve osnažila - zaključila je Madonna. 

Nakon toga postala je glavna tema rasprava na društvenim mrežama i korisnici su se složili kako je iskoristila smrt soul kraljice kako bi sebi omogućila pet minuta slave i kako bi sebe stavila u centar pažnje. 

Evo kako su na Twitteru reagirali na ovaj Madonnin govor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1/7

Komentara 2

SS
S.Savić
11:00 21.08.2018.

Sotonista, slična našoj Severini i prodala je dušu zbog kratke pozornosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije