Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri godine ne glumi

Cameron Diaz konačno otkrila zašto se povukla iz Hollywooda

Cameron Diaz
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/4
14.06.2017.
u 11:48

Glumica je na panelu na kojem je moderatorica bila Gwyneth Paltrow ispričala kako je nakon dvadeset godina života na filmskim setovima shvatila kako ne zna gdje pripada i mora uzeti stanku.

Prošle su tri godine od zadnje uloge koju je Cameron Diaz odigrala na velikom platnu.

Odlučila se povući nakratko iz filmske industrije i pobjeći od Hollywooda, a sada je otkrila i što je bio razlog tome. - Dvadeset godina stalno putujem i živim na filmskim setovima i u jednom trenutku sam shvatila da uopće ne znam tko sam ni gdje pripada i morala sam uzeti stanku - rekla je na panelu na kojem je moderatorica bila Gwyneth Paltrow. Veliki utjecaj na ovu odluku bila je i činjenica što ulazi u brak Benjijem Maddenom.

- Biti u braku nije isto kao i biti u vezi. Suprug mi je partner u životu i svemu i iako smo različiti dijelimo iste vrijednosti - rekla je na panelu. Dodala je kako joj je suprug velika inspiracija i uz njega se osjeća sretno. 

U razgovoru nije otkrila namjerava li se uskoro vratiti pred filmske kamere. 

Komentara 1

CE
centirion
04:09 15.06.2017.

OK! Nakon razvoda ponovo u Hollywood!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije