Naslovnica Showbiz Zvijezde

Poznati glumac u Dubrovniku: Balkanci su veseli i vole popiti

Michael Weatherly, glumac kojeg pamtimo po ulozi agenta Anthonyja DiNozza u Navy CIS-u gost je konferencije New Europe Market
13. lipnja 2017. u 14:47 37 komentara 11098 prikaza
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/11

Poznati glumac Michael Weatherly  gost je ovogodišnjeg New Europe Marketa, konferencije o TV industiji koja se održava u Dubrovniku.

Roger Moore ODLAZAK BONDA Roger Moore: čovjek čijem sarkazmu i šarmu nije mogla odoljeti nijedna žena

Glumac kojeg gledatelji najbolje pamte po ulozi agenta Anthonyja DiNozza u seriji Navy CIS, a trenutno je angažiran u seriji Bull, jučer je u Dubrovniku odgovarao na pitanja koja mu je postavljala voditeljica Antonija Mandić i otkrio je mnoge stvari koje je tijekom godina saznao o Balkanu. Naime, njegova supruga Bojana Janković je iz Srbije pa je glumac imao priliku posjetiti iove krajeve.

Razgovor je počeo temom o vjenčanjima, a Weatherly je rekao publici da je bio na mnogo balkanskih vjenčanja i primijetio je da su Balkanci razgovorljivi, veseli i da vole piti. Primjetio je da je kultura na Balkanu poprilično drukčija od one na zapadu, a priznao je da ni nakon deset godina braka s Bojanom još nije svladao srpski, a kada ga na telefon zovu punac ili punica pretvara se da je on Bojana.

„Pravim se da sam Bojana i samo govorim: ‘Da, da, ne, ne…’ Balkanci stalno zvuče kao da se nešto svađaju preko telefona - rekao je Weatherly. Glumac se ne voli odvajati od obitelji pa je tako u Dubrovnik došao sa suprugom Bojanom i njihovom petogodišnjom kćeri Olivijom koja se tati pridružila na pozornici dok je odgovarao na pitanja. 

Na kraju, Weatherly je objasnio sličnosti i razlike između dviju najvećih uloga u životu: DiNozza i Bulla. Rekao je da oba lika imaju posla s ljudskim ponašanjem, ali na drukčijim razinama. 

Život u LA-u Stefan Kapičić: Hollywood je previše okrutan Okršaj Salma Hayek razotkriva Hollywood: Obrušila se na filmsku industriju Zna što hoće Kim Cattrall odbija uloge u Hollywoodu i ima dobar razlog
ACI Marine
Nautički turizam
Stigle megajahte - u hrvatske marine se u pet dana privezalo 55 jahti dužine između 24 i 180 metara

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar neurazumljiv
  neurazumljiv:

  Glumac poznat najblizim clanovima vlastite porodice.

 • Nikomah95:

  Ja sam mislio da je došao u Dubrovnik, kad ono čovjek u Bugarskoj. Mislim, kad već priča o Balkanu, sigurno je tamo....

 • Neonacionalist:

  Pitanje je što je Balkan da li politički ili geografski pojam , pod političko - povjesnim pojmom a ujedno največim djelom i geografskom Balkan bi obuhvačao sve one zemlje na jugoistoku Europe koje su bile pod višestoljetnom Osmanskom vlašću zapravo ... prikaži još!o sve ono južno od Save i Dunava , u tom smislu je Hrvatska pogranična zemlja na razmeđu Balkana i srednje Europe , u Hrvatskoj se zapravo sjeku utjecaji Balkana, srednje Europe i Mediteranske kulture i mentaliteta dok su nama susjedne BIH, Srbija potpuno balkanske zemlje osim vojvođanskog dijela Srbije koji pripada panonskom prostoru kao i naša Slavonija.