Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj

Salma Hayek razotkriva Hollywood: Obrušila se na filmsku industriju

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
24.05.2017.
u 11:17

Glumica je na festivalu u Cannesu na okruglom stolu raspravljala o nasilju i mačizmu Hollywooda

Hollywood je stroj koji smatra glumice majmunicama i želi ih se riješiti ako pokažu pamet, rekla je glumica Salma Hayek u utorak, u okršaju s američkom filmskom industrijom. 

Na okruglom stolu organiziranom na marginama filmskog festivala u Cannesu, glumica i producentica napala je nasilje i mačizam Hollywooda gdje se mlade glumice tretiraju kao igračke.

"Oni kažu 'pronađite mi majmunicu' i možda ćemo zaraditi. Potom shvate da majmunica zna brojiti i kažu 'otarasite je se'", kazala je meksička glumica libanonskih korijena.

"Točno je, ako ste zgodni, da možete lakše dobiti uloge", rekla je, ali i dodala da je nevjerojatno da se smatra kako su glumice nužno glupe ako su lijepe. Strateška je pogreška, ocjenjuje 50-godišnja glumica, ne uzimati u obzir ekonomsku moć ženske publike.

"Oni ne shvaćaju važnost ženske publike. Toliko smo dugo zanemarivane da i ne znaju što volimo vidjeti na ekranima", dodala je

.

 

Komentara 3

FI
Fisherman
16:42 24.05.2017.

isto to vrijedi za muske glumce i to jos iz doba Golden Age 1930-40ih. malo je licemjerno kritizirati jedan dapace okrutni sistem nakon sto se putem njega pronaslo milijuna i milijuna za vlastitu kasicu. sirov je to biznis, money makes the world go round. a hollywood nazalost jr uvijek bio 'a men's world'.

Avatar džonson
džonson
00:47 25.05.2017.

Pa kad te se sluša jedino kad si bogat. Pljuju i siroti, ali njih novine ne citiraju.

VA
valides
18:56 24.05.2017.

Licemjerka jedna ! Obogatila se na račun toga a sad pljuje po tome !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije