Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasukala rukave

Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako uređuje novi stan: 'Dogode se iznenadne situacije i okolnosti...'

Foto: Instagram
1/11
06.06.2021.
u 15:10

Zato je sada zasukala rukave i svoj novi stan uređuje najbolje kako može pa je na svom Instagram profilu pokazala kako je gletala zid bez pol muke, čime je oduševila obožavatelje koji su bili impresionirani njezinim sposobnostima.

Naša glumica Bojana Gregorić Vejzović (49) nedavno je otkrila da sa suprugom i glumcem Enesom Vejzovićem (43) i djecom nakon 15 godina seli u novi stan. Naime, Bojana i njezina obitelj su u prijašnjem stanu tijekom zagrebačkog potresa prošle godine pretrpjeli veće štete. A kao da to nije bilo dovoljno, nakon toga zadesila ih je i poplava. U podrumu njihove zgrade skupila se voda, a glumica je tada shvatila koliko je važno ulagati u svoju nekretninu. 

Zato je sada zasukala rukave i svoj novi stan uređuje najbolje kako može pa je na svom Instagram profilu pokazala kako je gletala zid bez pol muke, čime je oduševila obožavatelje koji su bili impresionirani njezinim sposobnostima.

"Bob graditelj. Dobro jutro radni narode! Od jutra vrijedna i brbljava pa imajte strpljenja pročitati. Prošla godina iznenadila nas je po mnogočemu i naučila mnogim stvarima. Priznajte da ste i vi često poput mene, general poslije bitke. Dogode se iznenadne situacije i okolnosti nakon kojih govorim sama sebi: 'Mogla sam ovo, mogla sam ono, zašto nisam ovako,onako...Činjenica je da život ne možemo predvidjeti, ali možemo napraviti sve kako bi nas iznenadne situacije koštale manje živaca i zdravlja", napisala je pored fotografije na kojoj se vidi da je krenula s uređenjem novog doma.

Foto: Hrvatski hrvački savez

"Žena za sve spremna","Stručno nema šta", pisali su joj pratitelji, a javio se i kolega Slavko Sobin koji joj je napisao da je čeka u svom domu. 

"E aj pliz kad završiš, zaleti se do mene. Majstori otkazali taman. Šibnem ti lokaciju i di držim ključ", napisao joj je, a glumica mu je poručila da je potpuno svladala gletanje. 

VIDEO>> Zdenka Kovačiček otkrila je na što je najponosnija, te čime bi se bavila da nije glazbenica

 

 

Komentara 5

Avatar Ena4444
Ena4444
07:55 07.06.2021.

Zašto ne napišete članak o majci iz Siska koja je ostala bez novog stana zbog potresa a rata kredita ide 3000 kuna. Bori se radi 2 posla, podstanar je.

HR
Hrvatka
07:46 07.06.2021.

Ne znam bas da ti to delas il' se samo naslikavas...spahtla se ne drzi tak kak da bu te ugrizla, a i nemre se delat taj udaljen od zida

HR
Hrvatka
07:51 07.06.2021.

"Obozavatelji impresionirani"...kakve vi budalastine pisete...srvarno sam toliko impresionirana da narednih 10 dana ne budem o nicem drugom razmisljala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije