Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povukla se

Balaševićeva kći izbrisala Twitter nakon napada zbog snimke njezinog brata

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/6
02.02.2020.
u 23:45

Ne postoji poseban razlog zašto više ne idem na twitter. Neki lijepi, neki pomalo zastrašujući, neki neočekivani privatni događaji od  jeseni utjecali su na moje promene i to se sigurno događa svakome s vremena na vrijeme, napisala je Beba Balašević.

Beba Balašević, kći Đorđa Balaševića aktivna je na društvenim mrežama Facebook i Twitter, ali zbog napada kojima je nedavno bila izložena zbog objave jedne snimke, svoj Twitter profil odlučila je ugasiti. 

Naime, Bebin brat Aleksandar objavio je video s obiteljske slave i u tom videu snimljeno je kako su kod Balaševićevih došli i političari iz stranke  Aleksandra Vučića. Sudeći po snimci na kojoj se Aleksandar s njima grli očito su dobri poznanici, a obožavatelji Đorđa Balaševića kritizirali su  glazbenika i njegovu djecu i prozvali su ih licemjerima.

- On pjeva "Dno dna", a onda njih prima u svoju kuću na slavu. Miloš Vučević na slavi kod Balaševića.  Ali onaj red za karte nam je baš najavio velike promjene i pristojnu Srbiju - neki su od komentara s Twittera. Beba je ubrzo izbrisala svoj Twitter i na Facebooku je dala objašnjenje zašto je to napravila.

Foto: Facebook/RTL

- Ne postoji poseban razlog zašto više ne idem na twitter. Neki lijepi, neki pomalo zastrašujući, neki neočekivani privatni događaji od 
jeseni utjecali su na moje promene i to se sigurno događa svakome s vremena na vrijeme. Ne, nema nikakve veze Aleksino slikanje sa ljudima iz SNS, jer ni to nije ništa novo, hejtanje, komentari, kritike, ništa novo, iskreno.  Čak ni to šta ja mislim o tome nisam ni krila, ni njemu a ni u javnosti, to je u mojoj prirodi. Nemam nikakav jed trenutno prema likovima koji pljuju moju porodicu jer ako me život nečemu naučio onda je to da to nema nikakvog  opipljivog značaja... A, ako me tata nečemu naučio onda je to da će mudrovati badavani i silni miševi u boci koji su vidjeli sve iz prikrajka... Ništa se na mapi svijeta nikad zbog toga nije i neće promijeniti. Jedino što bi moglo da se promijeni je moje raspoloženje... A to odavno ne može.- poručila je Beba. 

Komentara 5

Avatar Golum
Golum
07:29 03.02.2020.

A Đole place na "emotivnim" koncertima da bi ovce jis vise dolazile na koncert i financirali Vucica.

Avatar izvidnik1
izvidnik1
13:40 03.02.2020.

našao sam izjavu balaševića koju je dao nakon pada Vukovara u kojoj se veličaju i hvale "osloboditelji" a osuđuju "časne sestre voštanih lica u kojem nema osjećaja što je dokaz predumišljaja"Nadam se da smijem to objaviti u komentaru iako narušavam napore sjedinjavanja regije i mogućnost izjednačavanja žrtve i agresora.

DU
Deleted user
08:18 03.02.2020.

Vučić ne mijenja ćudić - ali ni Balašević! On je uvijek isti, quasi propovjednik mira i ajde da se zezamo, dok se vlastodršci mijenjaju - on uvijek neka kao opozicija, pjevuši te svoje pjesmuljke. Fazit ove afere jest da ne vjerujete takvim mirotvorcima ako doista nisu propatili u životu zbog svojih (baš takvih) uvjerenje odnosno on uvijek na vrhu surfa za svoje privatne interese i prodaju ulaznica. Sjetimo se kako je Janeze "otprašio" pjesmom 91, sjetimo se onog ogavnog TV serijala u njegovoj (i cjeloobiteljskoj) produkciji gdje se izrugivao s Hrvatima i Albancima krajem 80-ih, itd. itd. Njegova kći je sve one koji bi podsjetili na prevrtljivu pol. ćud oca - javno prozivala bhu dalama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije