Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi jedva čekaju

Supruga Đorđa Balaševića pohvalila se novim poglavljem u životu

Đorđe i Olivera Balašević
Foto: Ilustracija - Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
05.12.2019.
u 15:00

Olivera Balašević izdaje knjigu naziva "Planeta dvorište", a obožavatelji jedva čekaju da je pročitaju.

Supruga Đorđa Balaševića postala je aktivna na Instagramu i u kratkom periodu Oliveru je počelo pratiti preko devet tisuća ljudi, a sve njih razveselila je informacijom da je napisala knjigu. 

- Nova knjiga Olivere Balašević?⁣ Ne.⁣ Njena prva knjiga? ⁣ Ne.⁣ Nego: prva koju je imala strpljenja da zapiše...- napisala je Olivera uz fotografiju  omota svoje knjige naziva "Planeta dvorište". 

Obožavatelji su joj čestitali na ovoj novoj stranici i koraku u njezinom životu.

 

 

- Toliko se radujem. Čestitke i jedva čekam da pročitam knjigu jer Olivera ima za sve nas neku poruku i od nje možemo dosta naučiti.
- oduševljeno su joj poručili obožavatelji. Oliveri je uz pisanje i književnost velika ljubav i gluma i glumila je u projektima poput "Ulični pjevači" i "Specijalna redakcija". 

Komentara 2

Avatar Mi sami
Mi sami
16:44 05.12.2019.

Nevjerojatno izbrisali ste mi komentar da je to srpski srbin iz srbije, u čemu je problem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije