Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNI GLUMAC

Anthony Hopkins ganuo priznanjem: 'Krenuo sam prema katastrofi, a onda je stigao poziv za uzbunu'

Anthony Hopkins
Foto: Twitter
1/3
01.01.2021.
u 23:00

- Na današnji dan prije 45 godina imao sam poziv za uzbunu. Krenuo sam prema katastrofi, napio sam se do smrti. Nisam propovjednik, ali dobio sam poruku: 'Želiš li živjeti ili umrijeti?'. Tada sam si rekao da želim živjeti i odjednom sam doživio olakšanje i moj život je od tada postao nevjerojatan, rekao je glumac

Oskarovac Anthony Hopkins danas je proslavio 83. rođendan, a na Twitteru je objavio videozapis kojim slavi 45 godina trezvenosti, te obožavateljima je poslao uzbudljivu poruku.

Hopkins je zatražio od gledatelja da se raduju 2021. nakon "teške godine, pune tuge za mnogo, mnogo, mnogo ljudi", u videu objavljenom u utorak.

- Na današnji dan prije četrdeset i pet godina imao sam poziv za uzbunu. Krenuo sam prema katastrofi, napio sam se do smrti. Nisam propovjednik, ali dobio sam poruku: 'Želiš li živjeti ili umrijeti?'. Tada sam si rekao da želim živjeti i odjednom sam doživio olakšanje i moj život je od tada postao nevjerojatan, rekao je glumac, najpoznatiji po igranju serijskog ubojice Hannibala Lectera u filmu "Kad jaganjci utihnu".

Anthony Hopkins
1/3

Glumac je dodao kako je od tada imao svojih trenutaka slabosti, no ustrajao je u borbi i poručio svima da ne posustanu.

- Danas je sutrašnjica zbog koje ste se jučer toliko brinuli. Mladi ljudi, ne predajte se. Samo se nastavite boriti. Budite hrabri i moćne snage će vam pomoći. Takvo razmišljanje me održalo na životu. Iako je ova godina bila teška i puna tuge i žaljenja za mnoge ljude, moramo ići naprijed, zaključio je glumac u videu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije