Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rodni kraj

Mirna Berend slomljena je zbog prizora iz njene Petrinje: Sve smo jučer ostavili iza sebe slomljeno

Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/5
30.12.2020.
u 15:30

Voditeljica godinama nije kročila u svoj rodni kraj i tek je nedavno uredila kuću u rodnoj joj Petrinji koju je u utorak pogodio snažan potres.

Voditeljica Mirna Berend rodom je iz Petrinje i nakon 1995. kada je ušla u oslobođenu Petrinju i vidjela samo pročelje svoje kuće obećala je kako se više nikada neće vratiti u svoj kraj. Tog obećanja držala se više od 20 godina i onda se na nagovor prijateljice vratila u svoju Petrinju u kojoj sada svjedoči užasnim posljedicama koje je napravio potres.

- Sve smo jednom ostavili iza sebe.....nakon rata....grade moj voljeni i predivni....sve smo jučer ostavili iza sebe slomljeno....još jednom ćemo mi opet dignuti grad iz pepela.....ima Snage u nama....sva vaša pomoć je naša snaga....svi vaši pozivi su jedno veliko Srce....hvalaaaaaaaaaaaa vam na svemu....- podijelila je Mirna u svom statusu na Facebooku.

Mirna je bila presretna kada se vratila nakon dugo godina u Petrinju i s puno ljubavi i pažnje uređivala je svoju kuću u Petrinji i posebno ju je veselilo što je s prijateljicom Martinom Štefanić pokrenula je i novi posao i zajedno dizajniraju šešire. 

Foto: Daniel Pavlić

Ključne riječi

Komentara 2

CO
Content
17:49 30.12.2020.

Eh, da je dr. Tuđman živ...

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
16:01 30.12.2020.

Gadno je Petrinjcima i Sisčanima i Zagrepčanima, ali nije potres sve što je gadno, nažalost. Za one koji još uvijek spavaju preporučujem pogledati video pod nazivom : Lukašenko jedini odbio ponudu (milijardu dolara) farmakomafije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije