Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJEPOTICE I GENIJALCI

Adriana briznula u plač nakon svemirskog izazova

Ljepotice i genijalci
Foto: Nova TV
1/7
16.04.2019.
u 09:44

- Namjerno sam više octa ulila tako da to baš odleti“, kazala je Ena koja je odnijela i pobjedu u izazovu. „Pao je zagrljaj, ali da smijem pala bi i pusa“, priznao je Marijan kojem je Ena dozvolila poljubac u obraz.

Ljepotice su nakon učenja sa svojim partnerima morale proći kroz mini kviz u kojem su odgovarale na pitanja o svemiru, a za svaki točan odgovor dobile su dio uputa za slaganje rakete koja donosi imunitet za onog tko ju najbrže složi.

Najviše točnih odgovora imala je Ena koja je zato dobila sve upute, dok je Petra bila najlošija u kvizu i nije dobila nikakvu uputu za sastavljanje. „Kad je Ena počela stavljati ocat i kad sam vidio koliko je sode bikarbone stavila, mislio sam da će to raznijeti pola kuće“, rekao je Marijan. „Namjerno sam više octa ulila tako da to baš odleti“, kazala je Ena koja je odnijela i pobjedu u izazovu. „Pao je zagrljaj, ali da smijem pala bi i pusa“, priznao je Marijan kojem je Ena dozvolila poljubac u obraz.

„Napokon sam u nečem fizičkom pobijedila!“, sretno je izjavila Ena. Par s imunitetom odmah je znao koga neće nominirati. „Što se nas tiče Helena i Karlo mogu nastaviti mirno živjeti u kući“, rekla je Ena. „Ostali nek' se boje!“, dodao je Marijan. Neuspjeh u izazovu rasplakao je Adrianu. „Lagala bih kad bih rekla da me nije sram“, rekla je Adriana aludirajući na svoje znanje u izazovu. Nakon što ju je vidjela uplakanu, Ena je prekinula slavlje zbog pobjede u izazovu.

„Znaš da si sigurna što se nas tiče“, rekla joj je. „Osramotila sam se. Bitnije je da se ljudi obaziru na sadašnjost i budućnost, nego da se bave stvarima iz prošlosti ali nije loše znati kad je čovjek sletio na Mjesec“, nastavila je Adriana. „Na kraju sam dobro ispala“, rekla je Adriana nakon što joj je Ena rekla kako je Petra bila puno lošija od nje jer nije imala niti jedan točan odgovor. „Ima vremena puno toga naučiti i sazrjeti, što emocionalno, što na razini inteligencije, to je najpristojniji odgovor koji mogu dati“, rekla je Adriana o Petri. Iako ju je tješila nakon rezultata u izazovu, Adriana ima drukčije mišljenje o Eni. „Mislim da Ena nije baš uvijek iskreno suosjećajna. Čini mi se da nekad isforsira malo jače osjećaje nego što zaista jesu“, rekla je Adriana.

Nakon što su transformaciju u showu prošli već neki kandidati, red je došao i na Marijana, Roberta i Karla. „Prije nego sam probio platno bio sam jako nervozan jer sam sebi bio jako dobar, ali ne znam kako će to ukućani primijetiti, hoće li dijeliti simpatiju mog izgleda“, rekao je Marijan prije izlaska pred ostale natjecatelje. „Marijan mi je odličan!“, kazala je Petra. „Presladak je i frizura je odlična“, komentirala je njegova partnerica Ena. „Najzgodniji je prije bio Luka, a sad je Marijan“, zaključila je Martina. ž

Kroz preobrazbu je prošao i Robert. „Da ja mogu, ofarbala bih ga u plavo kao sebe“, kazala je Anja i dodala kako nakon preobrazbe Robert izgleda puno otmjenije. „Uz Roberta se ne mogu zamislit', nije moj tip i ne privlači me“, dodala je. Posljednji je preobražaj predstavio Karlo. „Izgleda kao nova pop senzacija. Isti Justin Bieber“, rekla je Helena. „Meni se abnormalno sviđa kako izgledam, super je. Svijet je moj“, bio je Karlov komentar.

Nakon što su u jednom od prethodnih nastavaka odradili aukciju odjeće i obuće, genijalci će se u idućem izazovu vratiti u svijet mode. Kako će to izgledati, gledatelji će moći otkriti već u idućem nastavku showa 'Ljepotice i genijalci'!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije