Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJEPOTICE I GENIJALCI

Anton i Doris napustili show: 'Sve se dešava s razlogom'

Ljepotice i genijalci
Foto: Nova TV
1/11
11.04.2019.
u 10:53

Najviše problema u izvršavanju zadatka imali su Martina i Nino, jer je Nino imao poteškoća u pamćenju uputa za izradu frizure koje mu je govorila njegova partnerica. „Ti si jedini ispao glup, a svi dečki su zapamtili“, odbrusila mu je Martina.

Show je napustio još jedan par – Anton i Doris, a u eliminacijskom dvoboju ostanak su si izborili Marino i Petra. U prošloj epizodi genijalci su birali najljepšu stanarku vile, a ovoga puta morali su se suočiti s novim izazovom – izradom svečane frizure za svoje partnerice. Njihov uspjeh ocjenjivali su u ovoj emisiji make up artistica Nicole Massan i stilist kose Martin Posavec.

Najviše problema u izvršavanju zadatka imali su Martina i Nino, jer je Nino imao poteškoća u pamćenju uputa za izradu frizure koje mu je govorila njegova partnerica. „Ti si jedini ispao glup, a svi dečki su zapamtili“, odbrusila mu je Martina. „Ti nisi znao staviti ukosnicu!“, rekla mu je, na što ju je on podsjetio kako nije razlikovala Portugal i Španjolsku u prošlom izazovu. „Ali ja sam pobijedila. Ja sam dva puta pobijedila, a ti nijednom“, rekla je Martina svom partneru. „Jednostavno nije išlo. Umjesto da ispliva, on je odustao“, komentirao je ovaj par član žirija Martin Posavec. Kandidati su nakon izrade frizure dobili još deset minuta za novi dio izazova –šminkanje partnerice u kojem su morali upotrijebiti tuš, rumenilo i ruž. 

- Samo mi se smračilo pred očima“, rekao je Marijan nakon što je upitao Enu što je tuš. „Gdje ide sjenilo, svi su dečki zapamtili osim tebe“, ponovno je Martina napala Nina. „Ne možeš u jednom objašnjavanju zapamtiti to sve“ odgovorio joj je ponavljajući kako ne može raditi uspješno zadatak nakon što mu je tek pokazala nešto što nikad nije vidio u životu. „To je jako žalosno“, zaključila je Martina. Pobjedu je u izazovu ipak odnio Luka, kojeg su članovi žirija posebno pohvalili za šminku. 

- Ljudi su nas počeli mrziti, dvosjekli je mač odnijeti pobjedu ali baš sam ponosan na samog sebe“, izjavio je nakon pobjede. Njegova i Adrianina odluka pala je na Marina i Petru. „Mi to ne možemo promijeniti“, kazao je Marino. - Ovo je sve igra, nije nominacija ništa kritično loše, nikoga ne ubijaš“, rekao je Luka u svoju obranu. Nino i Martina za nominaciju su odabrali Antona i Doris zbog rezultata u ženskom izazovu. „Malo glup razlog, svakako bi nas nominirali bez obzira na izazov - kazala je Doris. 

„Moguće da to ima veze s onom prepirkom s Nicol“, rekao je Anton. Najslabiji rezultat imali su Anton i Doris, stoga oni napuštaju natjecanje. „Ja sam očekivao da će mene Anton rasturiti“, kazao je iznenađeni Marino s kojim se složila i partnerica Petra. „Nema veze, tako je trebalo biti, sve se dešava s razlogom i naše vrijeme je tu završeno“, rekla je Doris koja je ponovila kako joj je žao što je za nju došao kraj natjecanja. „Anton je bio super partner, cijelo vrijeme je podnosio moje kritike“, pohvalila je Antona Doris.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije