Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitler, Ivan Grozni...

Turci pozivaju na linč suca Bebeka: 'Ubojica dječjeg lica nas je izmasakrirao'

Ivan Bebek
Foto: Twitter
1/8
18.03.2016.
u 10:35

Čak 18 tisuća navijača potpisalo je peticiju 'Oduzmite Bebeku sudačku licenciju'

Nakon ispadanja Fenerbahčea u susretu osmine finala Europske lige protiv Brage (4:1, ukupno 4:2) Turci su kao glavnog krivca označili hrvatskog suca Ivana Bebeka koji im je isključio čak tri igrača te, kako tvrde, nepostojećim jedanaestercem kod rezultata 1:1 usmjerio utakmicu u korist Portugalaca.

Turski mediji i navijači bijesni su na hrvatskog arbitra te je krenuo pravi poziv na linč pa ga nazivaju "najvećim neprijateljem", "ubojicom dječjeg lica", "Ivanom Groznim", a uspoređuju ga čak i s Hitlerom. Jedan list donio je naslov "Sudački masakr u Portugalu" te fotomontažu na kojoj Bebek, kao lutak Chucky iz horor filma, u ruci drži nož kojim je "ubio" igrače Fenerbahčea. 

A čak 18 tisuća navijača dosad je potpisalo peticiju "Oduzmite Bebeku sudačku licenciju".

– Sudac je bio beskoristan, grozan! Prvi su nam gol zabili iz zaleđa, a jedanaesterac i crveni karton nepostojeći! Razbjesnio nas je i nismo se poslije toga više mogli kontrolirati. Nevjerojatno je da se takvo suđenje događa na ovoj razini natjecanja. Danas je Braga imala najboljeg suca na svijetu – ljutit je bio trener Fenerbahčea Vitor Pereira, a slično je govorio i vratar Volkan Demirel:

– Sudac je bio očajan, pa to nema veze s jedanaestercem. A potom smo izgubili kontrolu i moji su suigrači radili nešto što nisu smjeli. Ali ponekad se teško kontrolirati.

I legendarni napadač Hakan Şükür ocijenio je Bebekovo suđenje skandaloznim, a turski mediji još su ga optužili da je primio mito.

 

>>Skandal! Ivan Bebek Feneru isključio tri igrača, jedan ga čak i udario!

 

Komentara 17

BL
Blender
10:50 18.03.2016.

A Japanski sudac na svjetskom prenstvu nije ostetio Hrvatskoj protiv Brazila?

DU
Deleted user
11:12 18.03.2016.

al nije dan zalosti u bosni zbog ispadanja turaka????

PA
pantigana
11:05 18.03.2016.

kakav nam je savez, kakva nam je liga, takvi su nam suci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije