Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napali hrvatskog suca

Skandal! Ivan Bebek Feneru isključio tri igrača, jedan ga čak i udario!

Ivan Bebek
Foto: Screenshot
1/7
17.03.2016.
u 23:32

Noćna mora za Fener, koji je prvu utakmicu dobio 1:0, počela je u 67. minuti kad je Bebek sudio jedanaesterac za Bragu i isključio Topala (pri rezultatu 1:1)

Ivan Bebek dobio je čast suditi utakmicu osmine finala Europske lige između Brage i Fenerbahcea, a nakon tog susreta puno će se pisati o njegovu suđenju. Naime, hrvatski sudac gostima je pokazao čak tri crvena kartona i dosudio (sumnjivi) jedanaesterac protiv njih.

Noćna mora za Fener, koji je prvu utakmicu dobio 1:0, počela je u 67. minuti kad je Bebek sudio jedanaesterac za Bragu i isključio Topala (pri rezultatu 1:1). Čini se da je možda bilo i prestrogo jer ostaje dojam da je Topal napucan u ruku iz blizine. Gosti su nakon toga izgubili konce što je rezultiralo s tri gola Brage do kraja susreta, ali i s još dva crvena kartona za tursku momčad.

Prvi je dobio Potuk u 87. a drugi Sen u sedmoj minuti nadoknade. Nakon te odluke Sen je prvo ironično pljeskao Bebeku, a onda ga još i udario.

>>Liverpool izbacio Manchester, Dudu ušao u nadoknadi i odmah zabio za pobjedu

>>Talijani bez predstavnika u Europi, Sparta ponizila Lazio u Rimu

 

 

Komentara 53

Avatar Idler 3
Idler 3
00:14 18.03.2016.

Gledam snimku....i ovo uopće ni penal nit po kom kriteriju !!! Ne pravdam ponašanje Turaka al ovo nema veze s vezom.

MU
muh
07:30 18.03.2016.

Izgleda da se je kladio.

LU
luanti
23:56 17.03.2016.

svi kartoni opravdano čak ih je i malo štedio, a turci nisu normalni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije