Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leonardo Sigali:

Uskrs je u Argentini miran dan, kad je obitelj na okupu i druži se

Leonardo Sigali
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
26.03.2016.
u 13:30

'Inače je to kod nas u Argentini miran dan, kad se obitelj druži. Sad neću biti s njima, ali čut ćemo se, pričati o svemu, pa da bar tako budemo zajedno. A ostatak ću se dana odmarati.'

Uskrs je poseban dan i za sportaše vjernike, u Hrvatskoj se na taj dan ne igra, dan je to kad obitelj konačno može sjesti zajedno za stol. Doduše, dio sportaša ipak ne može biti sa svojim obiteljima, jedan od njih je Leonardo Sigali, Argentinac koji igra u Dinamu. Argentinci su vrlo pobožan narod, posebno su sad ponosni jer je papa Franjo njihov sunarodnjak. Sigali će Uskrs provesti u Zagrebu.

– Inače je to kod nas u Argentini miran dan, kad se obitelj druži. Sad neću biti s njima, ali čut ćemo se, pričati o svemu, pa da bar tako budemo zajedno. A ostatak ću se dana odmarati – pričao je Sigali.

Nedostaje li vam obitelj?

– Naravno, pogotovu kad su takvi praznici, ali nije ni tako strašno jer sam ovdje u Zagrebu potpuno koncentriran na nogomet.

Koliko je Uskrs u Argentini drukčiji nego u Hrvatskoj?

– Teško mi je to uspoređivati kad mi ovdje nema obitelji tako da mi je sad drukčije jer sam kod kuće s obitelji i prijateljima, a ovdje samo s prijateljima. Ali u samim običajima nema nekakvih posebnih razlika – kazao je Leonardo Sigali.

>>Saznajte koliko je Eduardo morao platiti Mamiću za slobodu

Komentara 4

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:45 26.03.2016.

Odličan je Sigali, pravovremen u obrani opasan kod ubacivanja u napadu. Naravno da se ne piše o njemu kao odličnom pojačanju dinama bitnije je tražit sitnije negativnosti a to što u rijeci ima samo 1 domaći igrač nema veze rijekaka ne kupuje, doletili su z neba .... o školi nogometa nećemo, svijet je to odavno prepoznao.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
15:12 26.03.2016.

Nakon početnih lakših problema postao je pravo pojačanje. Jedan od najbolji stranih igrača koje je Dinamo ikad imao. U tandemu sa Šifom možemo u Europu. Sretan Uskrs majstore.

BB
BBBovac
10:08 27.03.2016.

Majstore sretan Uskrs! I ostani koš dugo u Dinamu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije