Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trebao biti najplaćeniji hrvat

Juventus odbio basnoslovnu ponudu za Mandžukića, otkriveno i zbog čega!

Mandžukić
Foto: Reuters
1/6
11.10.2016.
u 20:04

Kineski klub navodno je Juveu bio spreman ponuditi oko 15 milijuna eura odštete, a Super Marija učiniti najplaćenijim hrvatskim nogometašem

Mario Mandžukić u posljednje je vrijeme više na klupi nego prošle sezone, što je i logično jer je za basnoslovan iznos stigao Gonzalo Higuain koji je u dobroj formi.

Zbog toga se sve više u talijanskim medijima piše o njegovu odlasku iz Torina, a talijanska Gazzetta prije nekoliko dana napisala je da ga silno želi Shanghai Shenhua. Kineski klub navodno je Juveu bio spreman ponuditi oko 15 milijuna eura odštete, a Super Marija učiniti najplaćenijim hrvatskim nogometašem koji je za četiri godine ugovora trebao zaraditi nevjerojatna 32 milijuna eura.

Međutim, kako doznaje Goal.com, ta je ponuda odbijena.

"Goal doznaje da je Juventus odbio kineske milijune i poručio da nema namjeru prodati igrača s kojim trener Massimiliano Allegri ima poseban odnos i kojeg posebno cijeni", piše Goal.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije