Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budi.IN

Pronađite originalne darove na Sajmu kreativnih detalja!

Sajam kreativnih ideja
Foto: Budi.IN
1/8
06.12.2013.
u 14:46

U subotu i nedjelju, 7. i 8. prosinca dođite u Centar Kaptol na Budi.IN Sajam kreativnih detalja gdje vas čekaju originalni i unikatni modni i dekorativni detalji hrvatkih dizajnera

U subotu i nedjelju, 7. i 8. prosinca dođite u Centar Kaptol na Budi.IN Sajam kreativnih detalja gdje vas čekaju originalni i unikatni modni i dekorativni detalji hrvatkih dizajnera

Moda može biti skupa, no stil ne. On nas čini prepoznatljivima, a dovoljan je samo jedan mali detalj da ga začinimo! Portal Budi.IN stoga za sve ljubitelje mode po drugi puta organizira Budi.IN Sajam kreativnih detalja i svjetla pozornice usmjerava na ogrlice, naušnice, narukvice, torbice, broševe, prstenje, ukrase za dom, slike, namještaj, lampe... Posjetite stoga Budi.IN Sajam kreativnih detalja u subotu i nedjelju, 7. i 8. prosinca 2013. u zagrebačkom Centru Kaptol (2. kat) od 10 do 21 sat i provedite vikend sa stilom.

Na Budi.IN Sajmu kreativnih detalja očekuju vas brojna i iznenađenja te zanimljiv program! Kupnjom bilo kojeg proizvoda uključujete se u tombolu u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade naših kreativaca. Osim navedenog, u  subotu 7. prosinca, od 11 do 13 sati održat će se "Kreaktiviraj se" show s voditeljicom Ivanom Šundov koja će vam predstaviti izlagače, njihove početke, uzore, tehniku izrade i mnoge druge zanimljivosti, a u nedjelju, 8. prosinca od 11 do 13 sati moći ćete vidjeti kako tri čitatelja portala Budi.IN slikanjem i crtanjem izražavaju svoju kreativnost te se natječu  za vrijedne nagrade.

Brojni hrvatski dizajneri na jednom mjestu

Na Sajmu ćete se moći upoznati s radom mladih i perspektivnih hrvatskih dizajnera te kupiti originalan komad asesoara ili dekora koji će upotpuniti vaš styling ili prostor u kojem živite. Sexy Plexy, Le prase, Herman Design, Kriva crta, Portrait Shop, MoMa, Marinski Jewelry, Kraglice & tak to, Soopaklox, Make over addict, Sapunomanija samo su neki od dizajnera koji će izlagati na Budi.IN Sajmu kreativnih detalja.

Više detalja potražite na www.budi.in/sajam

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije