Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
važno je biti pažljiv

Zanima vas kako imati dobar seks pod tušem? Evo što trebate znati o njemu

Shutterstock
28.10.2022.
u 20:44

Treba zapamtiti i da voda nije lubrikant, već baš suprotno, može isprati prirodnu žensku lubrikaciju, pa bi seks mogao biti neugodan

Seks pod tušem na glasu je kao vruća fantazija, no često ne ispadne točno onako kako je zamišljeno. Ako ga želite isprobati, važno je znati na što treba paziti, što može poći krivo, koje su prednosti seksa pod tušem te koje poze su najbolje, piše Self.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Prvo na što trebate pripaziti kod seksa pod tušem je, naravno, da se ne poskliznete. Nabavite gumene prostirke i stavite ih na dno kade, kako biste se osigurali. Vjerojatno ćete htjeti postati kreativni pod tušem, ali bolje je da oboje držite noge na tlu, kažu stručnjaci. Ako vam stajanje ne ide, razmislite o sjedenju ili ležanju. Ovisno o veličini tuša, možda čak možete pokušati i misionarsku pozu koje će biti inherentno hladnija od obične misionarske poze, jer ste pod tušem puni pare i skliski. 

Osim toga, zapamtite i da voda nije lubrikant, već baš suprotno, može isprati prirodnu žensku lubrikaciju, pa bi seks mogao biti neugodan. Koristite lubrikante iz drogerija - i to one silikonske. Ako koristite prezervative, trebali biste ih staviti prije nego dođete u dodir s vodom, te budite oprezni da vam ne padne tijekom seksa zbog vlage. Također, pripazite da vam šamponi i gelovi za tuširanje ne uđu u intimna područja. Najbolje bi bilo da se prvo otuširate, pa tek onda prijeđete na seks kako biste potpuno otklonili tu mogućnost.

7 poza koje možete  isprobati pod tušem:

  • Misionarska poza
  • Pseća poza
  • Licem u lice
  • Obrnuta kaubojka
  • Uza zid
  • Oralni seks
  • Stojeći perec

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!' 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:53 28.10.2022.

Obrnuta kaubojka??? Pa ovo je čisti srbizam, bre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije