Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostala je zaprepaštena

Šefica ju upozorila zbog neprikladnog odijevanja na poslu: ‘Rekla mi je da će me zbog toga muški kolege maltretirati’

Tik Tok
27.10.2022.
u 10:30

Nije joj bilo jasno zbog čega je haljina neprikladna, te je korisnike Tik Toka upitala što oni misle

Jedna žena ostala je šokirana kada joj je šefica rekla da je neprikladno odjevena za posao, iako je ona smatrala da je njezina haljina sasvim u redu. Naime, nosila je plavu haljinu na kopčanje, koja seže malo iznad koljena, a na gornjem dijelu je potpuno zatvorena. Odlučila je snimiti video u kojemu pokazuje kako haljina izgleda na njoj, te je pitala korisnike je li zaista tako neprikladna, piše The Sun.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan:

1/8

- Šefica me danas prijavila zbog neprikladnog odijevanja jer mi je haljina, navodno, prekratka. Rekla je i da će me zbog toga muški kolege maltretirati. Ja se cijelo vrijeme gledam u ogledalo i nije mi jasno kako je ovo neprikladno? Neka onda kontrolira te muškarce, a ne mene - rekla je u videu. 

Priznala je i da je spremna dati otkaz jer ju je komentar šefice zaista zaprepastio. Video je ubrzo postao viralan s gotovo 350 tisuća pregleda, a ljudi su, kako ih je i tražila. ubrzo počeli davati svoja mišljenja o njezinoj odjevnoj kombinaciji.

 

@stephaniedasilva76 Ready to quit at any moment 🙄#worksucks #harassmentawareness #outfitcheck ♬ original sound - Stephanie DaSilva

 

- Doslovno ste potpuno pokriveni, ne vidim problem - napisala je jedna korisnica. 

- Kako nepristojno, žao mi je što ste to doživjeli - komentirala je druga. 

No, neki su priznali da razumiju zašto joj je šefica prigovorila. "Steznik i prorezi sa strane nisu za sve urede, a pogotovo jer su vam prorezi malo previsoko."

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome'  

Komentara 2

Avatar southman
southman
13:33 27.10.2022.

Ako se nakon ovoga uspiješ vratiti na posao onda to nije nikakva šefica.

Avatar JAKOLOSHE
JAKOLOSHE
13:29 27.10.2022.

Ima i pametnih šefica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije