Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan zahvat

Transeksualka s vaginom napravljene od kože ribe: Konačno se osjećam kao žena

menstruacija
Pixabay
16.05.2019.
u 20:02

Rekla je da je seks s bivšim partnerom postao jako bolan pa je odlučila priječi na celibat.

Transeksualka Maju, 35 - godišnjakinja je koja je prva u svijetu kojoj je rekonstruktuirana vagina izrađena od riblje kože.

Poznata samo pod nazivom Maju, ta je transeksualka podvrgnuta operaciji nakon što joj se vagina počela smanjivati nakon neuspjele operacije promjene spola 1999. godine.

Rekla je da je seks s njezinim tadašnjim partnerom postao bolan i odlučila je živjeti u celibatu. Ali onda je Maju čula za zahvat neovaginoplastika koja uključuje korištenje akrilnog kalupa u obliku cijevi, omotanog s kožom tilapije koja bi obnovila i proširila vaginalni kanal.

"Bila je četvrta osoba u Brazilu 1999. godine koja je doživjela eksperimentalnu operaciju. Ali prije deset godina dogodila joj se vaginalna stenoza, sužavanje."

Rekla je da je seks s bivšim partnerom postao jako bolan pa je odlučila priječi na celibat.

Tri tjedna nakon tretmana Maju je rekla kako je oduševljena rezultatom zahvata. "Prvi put u životu sam se osjećala kao prava žena".

Pogledajte i video Gurnula djedicu iz autobusa

 

Ključne riječi

Komentara 5

IP
info_punkt
20:17 16.05.2019.

mogao sam i bez ovoga

BO
bolnaistina
21:50 16.05.2019.

A zato ona kod nekih žena ima osjet raspadajuće ribe.

RE
Rex
21:41 16.05.2019.

Kak ta smrdi po ribi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije