Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Prilično posebna'

The Sun: Želite impresionirati voljene? Dovedite ih u Pulu!

Pula The Sun
VL
07.01.2013.
u 21:37

Članak opisuje Pulu kao grad koji se može podičiti netaknutom prirodom, odličnim vinima i tradicijom ribarstva, a posebno se ističu povijesne znamenitosti poput Arene i ulice Sergijevaca.

Grad Pula se na svojim stranicama pohvalio lijepo intoniranim člankom u najtiražnijem britanskom dnevnom listu The Sun koji se bavio turističkom ponudom grada i festivalom Outlook.

\"Članak naslova \'Glasna i dražesna – Pula je prilično posebna\' donosi osvrt autorice na prošlogodišnje izdanje najpopularnijeg europskog festivala elektronske glazbe koji je u Pulu privukao čak 20 tisuća obožavatelja iz brojnih europskih i svjetskih zemalja. Najviše posjetitelja Outlooka dolazi upravo iz Velike Britanije, a u prošloj ih je godini bilo čak 15 tisuća, kojima se u zabavi među zidinama tvrđave Monte Christo pridružila i autorica\", pišu na stranicama grada Pule.

\"Članak opisuje Pulu kao grad koji se može podičiti netaknutom prirodom, odličnim vinima i tradicijom ribarstva, a posebno se ističu povijesne znamenitosti poput Arene i ulice Sergijevaca. Festival Outlook opisan je kao događaj s odličnom atmosferom koju ni kiša nije uspjela pokvariti. Oduševljena viđenim u Puli i njezinoj okolici, autorica zaključuje kako se ovdje provodi i kvalitetno jede i pije\", dodaju na stranicama grada.

Titu su na Brijune došle Sophia Loren i Elizabet Taylor

Autorica Lauren Naylor nije samo posjetila Pulu nego se uputila i u vinograd Trapan te na Brijune. \"Jednom dio Italije, otoci su nakon 2. svjetskog rata priključeni Jugoslaviji\", piše Naylor te dodaje da je više od 100 čelnika država na Brijunima posjetilo tadašnjeg lidera maršala Tita u njegovom ljetnikovcu. \"Među njima su bile i zvijezde Sophia Loren, Elizabeth Taylor i Richard Burton\", piše u The Sunu te se dodaje da je glavna atrakcija na otoku safari park koji je pun potomaka životinja koje je dobio Tito.

\"Povedite svoje voljene u ovaj magični grad, ako ih želite impresionirati\", zaključila je Naylor u svom članku o Puli i Istri u The Sunu.

>>Guardian: Hrvatska je poželjna turistička destinacija u 2013.!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije