Naslovnica Lifestyle

Sudac oslobodio dvojicu studenata-dilera jer su njihove poruke bile – gramatički točne!

Ostao je oduševljen njihovom pismenošću te im, umjesto zatvora, odredio 100 sati društveno-korisnog rada
03. siječnja 2019. u 14:29 8 komentara 5347 prikaza
Foto: facebook/instagram

Dvojica studenata – dilera iz Velike Britanije oslobođena su nakon što je sudac bio oduševljen njihovim – pravopisom i gramatikom!

Luke Rance, 19-godišnjak, i 21-godišnji Brandon Kerrison uhićeni su kod knjižnice Swansea, nakon što su uhvaćeni s marihuanom. Policija je pregledala njihove mobitele i pronašli su poruke koje su razmjenjivali s "klijentima", a one su bile gramatički savršeno točne. 

 | Autor : Daily Mail Foto: Daily Mail

Sudac David Hale rekao je da su gramatika i pravopis u porukama bili na mnogo višem standardu nego što se to uobičajeno može vidjeti kod dilera drogom, a to je ukazivalo i na višu razinu obrazovanja. Naime, Hale je čuo da Kerrison studira na Llansamlet Construction Collegeu u Swansei. Osim toga, Rance sudjeluje u kazališnim produkcijama, a trebao je i započeti studij na Gower Collegeu u Swansei. 

hit iz Australije VIDEO Pogledajte reakciju djevojčice koja nije prepoznala oca nakon što se obrijao

Upravo zbog toga sudac im nije htio "otežati izglede" za uspješnu budućnost i poslati ih u zatvor. Odredio im je 100 sati društveno-korisnog rada. Sudac Hale je studentima, koji su na sud došli u odijelima i s kravatom, rekao kako se to može u početku činiti kao zanimljivo eksperimentiranje, ali može imati ozbiljne posljedice. Dodao je da se na sudu često vide ljudi na čije je živote marihuana imala velik utjecaj. 

Naveo i razloge Zapisao svaki put kad je supruga odbila seks, a onda joj poslao dokument koji ju je razbjesnio

Slučaj nije odmah došao na sud, a Hale je rekao da je ovaj dvojac u tom razdoblju imao priliku pokazati da se vratio na pravi put te da više neće srljati u nevolje. Na kraju je zaključio: "Nadam se da više nijednog neću vidjeti na sudu."

>> Pogledajte reakciju djevojčice kad vidi oca prvi put bez brade

 

 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • ZigiMarley:

    ...kod nas bi to išlo puno jednostavnije. Dečki bi preko odvjetnika podmitili suca i ne bi dobili nikakvu presudu. Ovi Englezi neki amateri. :-)

  • campa:

    Ovo je presuda kao da sudi Hrvatski sudac u Hrvatskoj.